Vammalan lukion ylioppilaat julistetaan etänä, kevätjuhla striimataan

Tatu ja Patu ylioppilaina
Tatu ja Patu seikkailevat ylioppilaina Vammalan lukion edustalla.

Sastamalassa Vammalan lukion ylioppilaita juhlitaan ensin virtuaalisesti. Taustalla ovat koronavirusepidemian aiheuttamat rajoitukset.

Lukiolta striimataan netin välityksellä lauantaina kevätjuhla, jossa huomioidaan ylioppilaat. Ohjelmassa on Suvivirsi, rehtorin puhe, ylioppilaaksi julistaminen etänä ja perinteinen ylioppilaslaulu Gaudeamus igitus.

Syyslukukauden alkupuolella on tarkoitus järjestää 29. elokuuta ylioppilaiden juhla. Mikäli sen pitäminen ei ole mahdollista, kutsutaan kevään ylioppilaat itsenäisyyspäivän juhlaan, jolloin juhlitaan myös syksyn ylioppilaita.

Perheiden ja läheisten kanssa uudet ylioppilaat viettävät ylioppilasjuhlia haluamanaan ajankohtana.

Jätä kommentti