Punkalaitumen ja Vesilahden välille esitetään 2,5 miljoonaa

Punkalaidun.

Kansanedustaja sekä liikenne- ja viestintävaliokunnan varajäsen Jouni Ovaska (kesk) iloitsee hallituksen elvytyspaketista. Punkalaitumen ja Vesilahden väliselle maantielle esitetään 2,5 miljoonan euron määrärahaa.

Jouni Ovaskan mielestä on tärkeää, etteivät kaikki liikennehankkeet mene vain suurille kaupunkiseuduille, vaan myös maaseudun yhteyksistä huolehditaan. “Tämä on merkittävää alueen elinvoimaisuudelle ja asukkaiden turvalliselle tienkäytölle”, hän sanoo.

Punkalaitumen asioista kansanedustaja kuvailee pysyneensä hyvin kartalla. Hänen avustajanaan on toiminut kunnanhallituksen puheenjohtaja Linda Lähdeniemi (kesk). “Olemme yhdessä valmistelleet esityksiä ministereille”, kertoo Ovaska.

Lisätalousarvioesitys annetaan eduskunnalle perjantaina.

Jätä kommentti