DNA päivittää kaapeliverkkoa Huittisissa – “Otamme huomioon, että moni tekee etätöitä”

DNA
Työt aiheuttavat lyhyitä katkoksia kaapeliverkon televisio- ja laajakaistapalveluihin.

Huittisissa päivitetään DNA:n kaapeliverkkoa ja lisätään sen kapasiteettia. Työt alkavat maanantaina.

Ensimmäiset kohteet ovat Mommolan ja Torkin alueet. Niillä töiden arvioidaan kestävän nelisen viikkoa.

Asennukset toteuttaa Sähköliike E.J. Lehto. “Olemme iloisia voidessamme toteuttaa verkon päivitystyön paikallisen urakoitsijan kanssa”, sanoo DNA:n liityntäverkoista ja laitetiloista vastaava johtaja Mikko Kannisto.

Töitä tehdään arkisin päiväaikaan. Niistä aiheutuu lyhyitä katkoksia kaapeliverkon televisio- ja laajakaistapalveluihin. Katkokset pyritään pitämään mahdollisimman lyhyinä ja niiden määrä minimoidaan.

“Otamme huomioon myös sen, että moni tekee etätöitä kotona ja tarvitsee nettiä tavallista enemmän. Hetkellisiltä katkoksilta ei kuitenkaan voida välttyä, mutta tällöin kannattaa hyödyntää matkapuhelimen liittymää ja jakaa sen laajakaistaa myös muille laitteille”, neuvoo Kannisto.

DNA tiedottaa töiden alkamisesta ja päättymisestä asiakkailleen esimerkiksi postilaatikkojakelulla ja tekstiviestein.

Kaikkineen hankkeen on suunniteltu valmistuvan kuluvan vuoden loppuun mennessä.

Jätä kommentti