Sastamalan Opiston opinto-opas uudistui – kannustaa “opintoretkeilyyn” oman kaupunginosan ja kylän ulkopuolelle

Arkistokuva Sastamalan Opiston opinto-oppaasta. 

Sastamalan Opiston opinto-opas on uudistunut. Vanhan kuntajaon luoman järjestyksen sijaan syyskauden 2020 kurssit esittelevä vihko on järjestetty puhtaasti oppiaineen ja kurssin aiheen mukaan.

“Tällä uudistuksella haluamme saada kiikkalaiset, mouhijärveläiset, suodenniemeläiset, vammalalaiset ja kaikki muutkin sastamalalaiset näkemään koko laajan ja monipuolisen tarjonnan myös kaupunginosan ja kylän ulkopuolella”, kirjoittaa opiston rehtori Sini-Mari Lepistö opinto-oppaassa.

Rehtorin mukaan tavoitteena on myös rohkaista ihmisiä “opintoretkeilyyn” eli menemään sinne, missä itseä eniten kiinnostavaa tarjontaa on.

Kursseja voi silmätä edelleen myös vanhan kuntajaon mukaisesti, sillä kurssinumerot on merkitty niiden perusteella värikoodein.

Ilmoittautuminen Sastamalan Opiston syyskauden kursseille käynnistyy kahden viikon kuluttua, 12. elokuuta. Kurssit on suunniteltu lähiopetukseksi, mutta jos koronaepidemiatilanteen tuomat rajoitukset estävät fyysiset kokoontumiset, siirrytään opistossa mahdollisuuksien mukaan etäopetukseen.

Jätä kommentti