Julisteita, valokuvia ja lehtileikkeitä – Kirjapäivähistoriaan ehtii sukeltaa vielä parin viikon ajan

Ei kirjapäiviä ilman vanhoja kirjoja. Turussa asuva kiikkalaislähtöinen Hannele Ala-Sipilä etsi kesäkuussa Jaatsin näyttelystä luettavaa. Kuva: Alueviestin arkisto / Minna Isotalo.

Vanhan kirjallisuuden päivät 1985–2020 -näyttely on avoinna Kulttuuritalo Jaatsilla Sastamalassa vielä parin viikon ajan.

Näyttelyssä pääsee sukeltamaan Kirjapäivien 36-vuotiseen historiaan ja saa samalla nauttia kirjafestareiden ainutlaatuisesta tunnelmasta. Näyttelyn rungon muodostavat kaikkien tapahtumavuosien julisteet, joista voi äänestää itselleen kaikkein mieluisimman ja samalla osallistua tuotepaketin arvontaan. Julisteiden ympärille on kerätty muuta tapahtuman historiasta kertovaa materiaalia, kuten valokuvia ja lehtileikkeitä.

Kulttuuritalo Jaatsilla on myös pieni juhlasali, jossa pääsee katselemaan ja kuuntelemaan ohjelmaa eri vuosikymmeniltä. Ostoksia voi tehdä jäsenpisteellä ja Tyrwään antikvariaatin pöytien ääressä. Näyttelystä löytyy muutamia kirjapäivämuistoja ja uusia kerätään kaikilta, jotka haluavat muistonsa jakaa.

Näyttely on avoinna 16.8. saakka tiistaista sunnuntaihin klo 12–18 ja siihen on vapaa pääsy.   

Jätä kommentti