Yleisöltä: “Vain käyttäjät näyttävät puuttuvan mahtavasta Kaalisaaresta”

Kaalisaaren hyppytorni.

Lenkkeilen kaniinimäyräkoira Eemelin kanssa lähes joka aamu Kaalisaaressa, kun olen paikkakunnalla, ja olen täällä melko usein.

Suuri kiitos Sastamalan kaupungin päättäjille, jotka ovat ymmärtäneet panostaa alueen viihtyvyyteen. Löytyy uusia kiinteitä ja laadukkaita kuntoiluvälineitä, neljä lentiskenttää, jalkapallokenttä, uusi koriskenttä, lasten leikkipaikka, uusimpana tekonurmikaukalo, jossa mahdollisuus futiksen ja koriksen pelaamiseen!

Vieressä erinomainen ja kaunis uimaranta. Vain ihmiset eli käyttäjät näyttävät puuttuvan. En ymmärrä, miksi kuntalaiset eivät käytä Kaalisaaren palveluja, vaikka ne ovat kaiken huipuksi ilmaisia? Pitäisikö tulla autolla kotoa hakemaan? Tuskin sekään auttaisi.

Jotkut vielä kehtaavat valittaa, ettei kaupunkilaisille ole tarjolla mitään palveluja. Hävetkää, turhasta ruikuttajat ja nostakaa perseet ylös penkistä!

Terveisin

Hannu Kaalikoski, ympärivuotinen vapaa-ajan asukas

Jätä kommentti