VaLePa sai paikan Mestarien liigaan

VaLePa, Mestarien liiga
VaLePa pelaa Mestarien liigassa Ford Store Levorantana.

Lentopalloliiton hallitus vahvisti Vammalan Lentopallon suomalaiseksi miesjoukkueeksi Mestarien liigaan. Paikka tuli avoimeksi, kun Hurrikaani ilmoitti, ettei se lähde mukaan kilpailuun koronavirusepidemian vuoksi.

CEV on suunnitellut Mestarien liigan pelaamista lähtökohtaisesti totutulla formaatilla. Kuitenkin huomioon otetaan koronavirusepidemian haasteet ja mahdolliset muutokset eri maiden tilanteiden mukaan.

VaLePan lisäksi Suomesta osallistuu Eurocupeihin miehissä Kokkolan Tiikerit, joka on ilmoittautunut Challenge Cupiin. Naisissa Mestarien liigassa pelaa LP Viesti, CEV Cupissa Pölkky Kuusamo ja LP Vampula sekä Challenge Cupissa Hämeenlinnan Lentopallokerho.

Eurocupien arvonnat suoritetaan elokuun jälkimmäisellä puolella.

Jätä kommentti