Kuljettaja ei noudattanut väistämisvelvollisuutta – kaksi henkilöautoa kolaroi Kokemäellä

Kaksi henkilöautoa törmäsi toisiinsa Peipohjan eritasoliittymässä Kokemäellä keskiviikkona iltapäivällä.

Naisen kuljettama henkilöauto oli matkalla Köyliön suunnasta kohti Kokemäen keskustaa. Samaan aikaan toinen, miehen kuljettama henkilöauto oli noussut Porin suunnasta valtatien 2 ramppia ylös. Mies ei ollut noudattanut risteyksessä olevaa väistämisvelvollisuutta osoittavaa liikennemerkkiä, vaan oli ajanut suoraan Köyliön suunnasta tulleen auton eteen.

Törmäyksen seurauksena molemmat auton vaurioituivat tuntuvasti ja liikennemerkkiä noudattamatta jättänyt autoilija loukkaantui. Toisen henkilöauton kuljettaja sekä tämän matkustaja säästyivät vammoitta.

Päihteillä ei ollut osuutta asiaan. Asiaa tutkitaan poliisissa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Jätä kommentti