VaLePalle hunajainen turnausvoitto

Mikko Esko.

Uuteen kauteen valmistautuva Vammalan Lentopallo pelasi Hunajaturnauksen voittoon Akaassa.

Otteluissa kaatuivat Raision Loimu, Akaa-Volley ja Saaremaa VK kaikki 3-0. Viimeisen pelin vei Vantaan Ducks 1-2, mutta turnauksen voitto oli siihen lähdettäessä jo ratkennut.

“Kaikkiaan olen tyytyväinen ykköskuusikon tekemiseen. Myös vaihdosta tulleet pelurit osoittivat omat vahvuutensa, Joukkue pystyi toteuttamaan sovittuja asioita”, summaa päävalmentaja Janne Kangaskokko.

Kokonaisuudessaan Mikko Esko pelasi hyvän turnauksen ja David Pettersson onnistui niin hyökkäyksessä kuin torjunnassa. Aaro Nikula piti tasonsa. Romans Sauss ja Sakari Mäkinen muodostavat taitavan yleispelaajakaksikon. Risto Ruoholan puolustuspelaaminen ilahdutti.

VaLePa kohtaa harjoitusottelussa perjantaina Pälkäneen Kostia Areenalla Akaa-Volleyn.

Jätä kommentti