Eemi Tervaportin joukkue etenee Mestarien liigassa

Eemi Tervaportti.

Sastamalalaisilla on Mestarien liigassa kannustettavaa, vaikka VaLePa eli Ford Store Levoranta putosi. Keikyästä kotoisin olevan Eemi Tervaportin puolalaisjoukkue nappasi jatkopaikan.

Kotona pelaamansa turnauksen päätteeksi Jastrzebski Wegiel kaatoi Draisma Dynamo Apeldoornin 3-0 (25-20, 25-16, 25-17). Passari Eemi Tervaportti urakoi sivutuotteena kaksi ässää ja yhden torjunnan. Ensimmäisessä ottelussa samoin puhtain luvuin kaatui Stroitel Minsk.

Toisen kierroksen kaksi kolmen joukkueen lohkoa on suunniteltu pelattavaksi 12.-29. lokakuuta välillä. Jastrzebski Wegielin lohkon muut joukkueet ovat unkarilainen Fino Kaposvar sekä VaLePan lohkon voittanut romanialainen Arcada Galati. Toisen lohkon joukkueet selviävät myöhemmin.

Jätä kommentti