“Uskokaa unelmiinne ja uskaltakaa heittäytyä” – Katri Lylynperä Teknikumin stipendiohjelman kasvoksi

Katri Lylynperä.

Perinteisen kestävyyslajin sisukas suksinainen, sastamalalainen Katri Lylynperä voitti viime viikonloppuna maastohiihdon pariviestin suomenmestaruuden ja ansaitsi samalla edustuspaikan Oberstdorfin MM-kisoihin. Lylynperä on sprinttihiihdon suomenmestari vuosimallia 2019.

Menestyksensä ohella Sastamalan vuoden urheilija 2019 jatkaa edustustehtävissä vanhalla kotipaikkakunnallaan Teknikum All Stars -stipendiohjelman kasvona.

Vammalasta kotoisin oleva A-maajoukkueen urheilija tahtoo kannustaa lapsia ja nuoria kohti tavoitteitaan. Teknikum Groupin stipendiohjelma käynnistyi alkuvuonna 2020 ja se tukee erityisesti pirkanmaalaisten lasten, nuorten ja seurojen toimintaa – lajiin katsomatta.

”Huomasimme jo ennen koronaa, että yritysten tarjoamalle tuelle on entistä enemmän tarvetta: tukihakemuksia saapui Vaasasta saakka. Tavallisesta poiketen stipendiohjelmamme tuki ei ole kuitenkaan vain rahallista. Tahdomme luoda ohjelmamme kautta harrastajille yhteisön ja kannustaa heitä aktiivisesti henkilöstömme parissa”, kertoo Teknikum Groupin toimitusjohtaja Jani Hämäläinen.

Teknikum All Stars -stipendiä voivat hakea sekä yrityksen työntekijät, että ulkopuoliset yksilöt ja seurat. Stipendit jaetaan vuosittain marras-joulukuussa.

Vuonna 2021 stipendin saivat Katri Lylynperän lisäksi jääkiekkomaalivahti Otto Janhunen (IlvesU14), Akaa Futsal SM-liigajoukkue, Ylöjärven Uplakers U10-jääkiekkojoukkue ja Lauttakylän Luja U10-jääkiekkojoukkue.

Stipendiohjelman ohella Teknikum on pitkäaikainen VaLePa Sastamala Tampereen ja lentopallon tukija: Finnish Teknikum Cup pelattiin tammikuussa 2021 Tampereella.

Lylynperä mitalijahdissa

Katri Lylynperä tähyää kaudella 2021 menestystä maailmancupissa ja tulevaisuudessa haaveena siintää myös paikka Pekingin olympialaisissa 2022.

Nykyisin Vuokatti Ski Teamia edustava Lylynperä harjoittelee ja asuu Vuokatissa.

Hän lähettää terveiset nykyisille ja tuleville Teknikum All Stars -tähdille: ”Uskokaa unelmiinne ja uskaltakaa heittäytyä. Tahto tehdä töitä tavoitteiden eteen palkitaan aina.”

Jätä kommentti