Pertti Hakanen talousarviosta: ”On realismia, että isoista hankkeista tullaan äänestämään”

Pertti Hakanen
Pertti Hakanen. Kuva: Sastamalan kaupungin nettilähetys.

Kouluinvestoinnit ovat puhuttaneet viime päivinä julkisuudessa. Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Pertti Hakanen toteaa, että aiheesta on käyty keskusteluja myös valtuustoryhmien kesken ja ryhmien sisällä keskustelu jatkunee edelleen.

”Esiin on tullut monenlaisia näkökulmia, kuten aina. Varsinkin nyt, kun merkittäviä investointeja on enemmän kuin yksi.”

Hakanen muotoilee, että keskusteluissa investointien aikatauluja ja laajuutta on mietitty. Kaupunginhallituksen puheenjohtajan mielestä ei ole ollut tarkoituksenmukaistakaan löytää ryhmien välistä konsensusta tai suoraa linjausta.

”On realismia, että isoista hankkeista tullaan äänestämään.”

Sitä Hakanen ei osaa ennakoida, miten massiivinen äänestysruletti on edessä.

Alueviesti kysyi Pertti Hakaselta myös muista mahdollisista investoinneista. Mikä on tilanne uimahallihankkeen suhteen, onko se kokonaan unohdettu lähitulevaisuuden investointilistalta?

”Uimahalli ei ole ollut aktiivisessa suunnittelussa ja ensi vuoden osalta seurataan toteutumassa olevien naapurikuntien hallien investoinnin yksityiskohtia”, Hakanen vastaa.

Talousarviosta aiemmin: Sastamala satsaa lähivuosina kouluihin ja liikuntapaikkoihin – Odotettu Vammalan torin saneeraus käyntiin

Kommentointi ei ole käytössä.