Hanna Peltokangas Kalaneuvoksen henkilöstöjohtajaksi – “Koen olevani etuoikeutettu päästessäni tähän menestystarinaan”

Hanna Peltokangas.

Hanna Peltokangas on nimitetty Kalaneuvos Oy:n ja tytäryhtiö Martin Kala Oy:n sekä Nordic Trout -konsernin henkilöstöjohtajaksi.

Peltokangas on ollut viimeiset kymmenen vuotta Ejendals Group AB:n palveluksessa ja viimeksi vastannut koko konsernin HRD (Human Resource Development) -toiminnosta. Aikaisemmin hän on toiminut muun muassa konsulttina ja tehnyt erilaisia psykologian alan tehtäviä. Hän aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään 1. maaliskuuta.

“Kalaneuvos on pitkän linjan perheyritys, jolla on vahva brändi ja mahtavat tulevaisuuden suunnitelmat. Olen erittäin vaikuttunut yrityksen pitkästä historiasta, toiminnan vastuullisuudesta ja tulevaisuuden kasvusuunnitelmista.”

Peltokangas kokee olevansa etuoikeutettu päästessään mukaan tähän menestystarinaan.

“Odotan suurella innolla, että pääsen yhdessä työntekijöiden kanssa kehittämään yrityksen toimintaa eteenpäin.”

Myös Nordic Troutissa ja Kalaneuvoksessa ollaan tyytyväisiä nimitykseen.

”Olemme enemmän kuin iloisia, että saamme Hannan tasoisen rautaisen ammattilaisen mukaamme johtamaan ja kehittämään meidän henkilöstöhallintoamme sekä erityisesti tukemaan liiketoiminnan kasvua”, sanoo Nordic Troutin toimitusjohtaja Alf-Håkan Romar.

”Hannan valloittava persoona ja vahva ammattitaito ovat huikean tärkeitä, kun tähtäämme kohti kasvutavoitteitamme ja panostamme sekä yrityskulttuuriimme että kaikkiin Kalaneuvoksen työntekijöihin”, toteaa Kalaneuvoksen toimitusjohtaja Hans-Mikael Helenius.

Jätä kommentti