Artikkelit, Lapsettoimitus

Onnenpyörä, pomppulinna ja kuperkeikkapaikka – Kevätrieha kutsuu lapsiperheitä lauantaina Vexve Areenalle

Onnenpyörä, pomppulinna ja kuperkeikkapaikka – Kevätrieha kutsuu lapsiperheitä lauantaina Vexve Areenalle

Pomppulinnassa viihtyvät kaikenikäiset lapset. Arkistokuva Raunioiden toimintakerhosta Kiikasta / Pauliina Vilenius.

Vexve Areena Sastamalassa täyttyy monenlaisesta mukavasta tekemisestä tulevana lauantaina 14. toukokuuta, kun VaLePa, JunnuValepa ja Aito Säästöpankki järjestävät yhteistyössä lastentapahtuman. Puuhailemaan ovat tervetulleita alle 13-vuotiaat lapset vanhempineen.

Maksuttomassa Kevätriehassa on ohjelmassa muun muassa onnenpyörä, pomppulinna, keppari- ja temppurata, sählykaukalo ja kuperkeikkapaikka. Luovuutensa voi päästää valloilleen piirustus- ja askartelupisteellä tai kasvomaalauksessa. Mukana menossa on pehmoinen Säästöfantti.

Puuhailemaan Vexve Areenalla pääsee kello 10-14. Paikalla myös kahvio ja grilli.

Jätä kommentti

css.php