Tarkistakaa kirpputorit hinnoittelunne – “Jos vähän halvemmalla myytte, moni vanha asiakas varmasti palaa”

Kuvituskuva: Pixabay.

Olen jo jonkin aikaa miettinyt Lähetyksen kirpputorin hinnoittelua. Käsittääkseni he saavat myytävät vaatteet ilmaiseksi lahjoituksina. Myynnistä saadut eurot käytetään muun muassa lähetystyöhön. Viime aikoina kyseisen kirpputorin hinnat ovat nousseet. Vaikka toiminnan tarkoitus olisi kuinka hyvä, mietin korkeiden hintojen oikeutusta ja järkevyyttä.

Jos hypermarketista tai Tokmannilta saa uuden t-paidan halvemmalla kuin kirpputorilta, on jälkimmäisen hintapolitiikassa jotain pielessä. Käyn säännöllisesti kaikilla Vammalan kirpputoreilla, eikä vastaavaa ylihinnoittelua ole havaittavissa muissa paikoissa. Olen keskustellut tästä asiasta myös tuttujen ja muiden kirpputorikävijöiden kanssa ja he ovat huomanneet saman ilmiön: Lähetyksen kirpputorilla on nykyään kallista.

Niinpä rohkenen näin julkisesti pienen asiakaspalautteen ja pyynnön esittää. Voisitteko siellä Lähetyksen kirpputorilla hieman tarkistaa vaatteidenne hinnoittelua? Jos vähän halvemmalla myytte, moni vanha asiakas varmasti palaa. Kiitos jo etukäteen.

Kirpparikävijä

Jätä kommentti