Nuoret maalaavat katutaideteoksen Kiikassa

Katutaide, spraymaali, maali
Katutaidetta. Kuva: Pixabay.

Sastamalassa on käynnissä nuorten katutaideprojekti Kiikassa. Sen tiimoilta urheilukentän huoltorakennus alakoulun naapurissa Vehkatiellä saa uutta väriä.

Teosta on jo suunniteltu. Huoltorakennuksen seinään maalataan urheiluteemainen taideteos. Se valmistuu hieman elokuun puolivälin jälkeen sääolosuhteista riippuen.

Ohjaajina toimivat SirkusRakkausPumPumin ammattilaiset. Lastenkulttuuriyhdistyksen tavoitteena on edistää yhdenvertaisuutta ja arkiluovuutta leikin ja taiteen keinoin. Toiminta on esteetöntä ja sopii myös erityisryhmille.

Katutaideprojektin on organisoinut Kiikan nuorisoseura. Joutsenten reitti tukee hanketta taloudellisesti Nuoriso Leaderin kautta. Nuorisoseura kiittää hyvästä yhteistyöstä myös Kiikan Rientoa sekä Sastamalan kaupungin liikuntapalveluita ja tilakeskusta.