Lehdet: Yöpyikö näyttelijä Brad Pitt Ellivuoressa?

Pirunvuori
Ellivuori.

Mediassa esitettiin viikonloppuna pohdintana ja tietona, että näyttelijä Brad Pitt olisi majoittunut Sastamalassa Ellivuoren alueella. Maailmantähden vierailu Tampereella oli tarkoin varjeltu salaisuus.

Iltalehti pohjaa uutisensa paikallisen asukkaan kertomaan. Brad Pittin mainitaan yöpyneen hulppeassa huvilassa ja saunoneen savusaunassa. Vartioinnin paikalla oli havaittu lisääntyneen lauantai-iltana. Vierailusta raportoi myös Seiska.

Brad Pitt ja muusikko Nick Cave osallistuivat kuvanveistäjä Thomas Houseagon näyttelyn avajaisiin Sara Hildénin taidemuseossa. Mukana on myös Pittin ja Caven teoksia.

  • avatar Mullikuhnuri

    Seiska – laatujournalismin edelläkävijä, huolellisesti taustoitettujen ja tiukasti totuuteen pidättäytyvien uutisten julkaisija. Ja Iltalehti – kyllä näiden kahden julkaisemia juttuja voi aina jakaa eteenpäin.

Jätä kommentti