Sastamalalainen Henri Haapamäki jatkaa Ylen ralliasiantuntijana! – Ohjelmistossa sekä MM- että SM-rallia

Henkka Haapamäki. Kuva: Merita Mäkinen.

Yle on hankkinut SM-rallin televisiointioikeudet vuosille 2023–2025. Sopimus syntyi suomalaisen autourheilun kattojärjestön AKK Sports oy:n kanssa.

Sastamalalaisittain erityisen kiinnostavaksi autourheilun seuraamisen tekee se, että paikkakunnan ”oma poika”, Stormissa asuva Henri Haapamäki jatkaa Yle Urheilun asiantuntijana myös tulevina vuosina.

Haapamäki toimii jatkossakin sekä SM-rallilähetysten että MM-rallien kommentaattorina uutislähetyksissä kaikilla alustoilla.

“Suomalainen ralli elää ja voi tällä hetkellä todella hyvin. On mahtavaa päästä välittämään rallin SM-sarjan tapahtumat heti tuoreeltaan Ylen lähetyksissä. Uskon, että maanläheinen tyylini vetoaa kansalaisiin myös ralliharrastajien ulkopuolella. Menneen kauden Suomen mestaruus ratkesi viimeisellä erikoiskokeella ja uskon, että tulevasta kaudesta tulee vähintään yhtä tiukka”, kuvailee Haapamäki.

Rallin SM-sarjan kauden 2023 starttia ei tarvitse enää kauan odottaa, sillä Rovaniemen Arctic Lapland Rally ajetaan 12.–14. tammikuuta.