Sastamalan joulu avataan viikon kuluttua – Joulukauppaa vauhditetaan taas yhteisellä kampanjalla

Torilla tavattiin, myös joulupukki, vuonna 2012. Arkistokuva: Hannu Moilanen.

Sastamalan joulukauppaa vauhditetaan jälleen yhteisellä Osta joulu Sastamalasta -kampanjalla. Se polkaistaan käyntiin ensi viikon perjantaina 2. joulukuuta kaupungin, Vammalan Yrittäjien sekä Yrittäjänaisten yhteisellä tapahtumalla.

”Vammalan torilla ja Torikeskuksessa tapahtuu. Yrittäjät jakavat joulupuuroa ja kaupungin elinkeinopalvelut tarjoaa glögiä. Paikalla on tietenkin myös joulupukki”, kertoo Sastamalan kaupungin yritysasiantuntija Mikko Rauva.

Osana joulunavaustapahtumaa Yrittäjänaiset järjestävät ensi viikon perjantaina ja lauantaina Pop up -joulumyyjäiset Torikeskuksessa. Myyjäisissä on yli parikymmentä myyjää ympäri Sastamalaa.

Rauvan mukaan joulukaupan sloganiin ”Osta joulu Sastamalasta” tiivistyy hyvin kaupungin toive asukkaiden suuntaan.

”Haluamme sillä kannustaa ajattelemaan lähelle, niin kauppoihin kuin myös lukuisiin myyjäisiin ja tapahtumiin, joita kaupungissamme joulun alla todella riittää. Meiltä täältä Sastamalasta löytyy jouluun ihan kaikki. Tapahtumiin voi tutustua esimerkiksi Visit Sastamala -sivuston tapahtumakalenterista – ja lisätä sinne ensi tilassa myös omansa”, hän vinkkaa.

Glögi- ja puurotarjoilu Vammalan torilla pe 2.12. klo 17 alkaen. Yrittäjänaisten Pop up -joulumyyjäiset Torikeskuksessa pe 2.12. klo 12-19 ja la 3.12. klo 9-14.