Yrittäjien juhlaa Säkylässä – ”Vetää ostovoimaa ja asiakkaita myös kuntarajojen ulkopuolelta”

Sydämellä Säkylässä. Taustalla kunnantalo. Kuvituskuva: Pauliina Vilenius.

Säkylässä on vietetty lauantaina yrittäjien juhlaa. Juhlassa ojennettiin myös kaksi yrittäjäpalkintoa; toinen vuoden yrittäjälle ja toinen vuoden nuorelle yrittäjälle.

Säkylän kunnan vuoden 2022 yrittäjänä palkittiin Beauty Center Harmonian Irina Nurmi. Hyvinvointi- ja kauneusalan palveluita tarjoava yritys on perustettu vuonna 2007. Vuonna 2011 se sai Säkylän vuoden nuoren yrittäjän tunnustuksen.

Perustelujen mukaan Beauty Center Harmonia työllistää merkittävän määrän kauneusalan ammattilaisia ja on kasvanut vuosien varrella tasaisesti. Se on kehittänyt liiketoimintaansa tukemaan myös muita palveluita, kuten kesäisin palvelevan vohvelikahvilan. Palveluidensa ansiosta yritys vetää ostovoimaa ja asiakkaita Säkylään myös kuntarajojen ulkopuolelta.

Vuoden nuoren yrittäjän tunnustuksen juhlassa sai Automaalaus Kallio Oy:n Joona Kallio. Yritys on perustettu 2017 ja muuttunut osakeyhtiöksi 2021. Automaalauksesta yritys on laajentanut toimintaansa perävaunujen ja trailerien vuokraukseen. Yritys on saavuttanut asemansa laadukkaana automaalaamona, joka taipuu myös erikoisajoneuvojen käsittelyyn. Suosiosta kertoo myös se, että tilauskirjat ovat välillä jopa ylitäynnä.