”Oi mikä ihana ilta!” – Iltamat Seukulla olivat riemua täynnä

Ruuti-klovnin matkat kiinnostivat.

Oi mikä ihana ilta! Musiikkia, esityksiä, kahvia, ystäviä ja paljon naurua. Muun muassa näitä riitti perjantai-iltana 12. toukokuuta Seukulla järjestetyissä Iltamissa.

Mistä ja miten Iltamat saivat alkunsa? Palataan tämän vuoden helmikuuhun. Anna Kallio ja Leena Heino olivat jo pitkään odottaneet milloin Vexve Areenalla järjestetään taas konsertti kehitysvammaisille koronaa edeltävien vuosien tapaan. Konserttia ei kuulunut, joten Anna tuumasi Leenalle: ”Pidetään ihan oma!” Ja niin perjantaina pidettiinkin.

Mukaan järjestelyihin saatiin SPR Vammalan osaston Hyvät Ystävät kerho ja paljon vapaaehtoisia esiintyjiä ja auttajia. Tapahtuman rahoituksesta vastasivat pääosin Huittisten säästöpankki säätiö, Osuuspankki, SPR:n keskustoimisto sekä monet muut lahjoituksia tehneet.

Illassa esiintyivät Ilonsilta-ryhmä, Ruuti-klovni, Murtaughn perhe sekä Tauno Honkala. Lisäksi Iltamissa oli arpajaiset ja kahvila herkkuineen.

Katri ja Erja kertoivat musiikin olleen iltamissa erityisen mieluista. Katri seurasi sitä tarkkaan. Kahvilasta maistuivat kääretorttu ja soseet. ”Kiva kun oli soseitakin tarjolla. Tämä paikka on tosi kiva.”

Kaisa kertoi tykänneensä todella paljon koko illasta. Esityksistä erityisesti Ilonsilta jäi mieleen. Hänellä on järjestäjille terveiset, joihin kaikki osallistujat varmasti yhtyvät: ”Toivon, että tällainen tapahtuma järjestetään uudestaan.”

”Mielettömän hieno ja lämminhenkinen tilaisuus”, oli esiintymässä olleen Marpan tunnelmat tilaisuuden päätteeksi.

Tästä olemme varmasti kaikki samaa mieltä. Onneksi on olemassa toiminnan naisia ja vapaaehtoisia, jotka ovat valmiita antamaan aikaansa tällaisiin hetkiin, joista jää mukanaolijoille iloisia muistoja pitkäksi aikaa.

Teksti ja kuvat: Ilona Lakkonen.

Patun mielestä illassa kaikki oli kivaa.
Iltamissa viihdyttiin, kertoivat Erja ja Katri.
Kaisan mieleen jäi erityisesti Ilonsillan esiintyminen.
Ilonsilta.
Toiminnan naiset Leena ja Anna maskottien kanssa.

Jätä kommentti