LP-Vampula ensimmäisen kerran mitalipeleihin

LP-Vampula
LP-Vampula juhlii historiansa ensimmäistä paikkaa mitalipeleissä. Kuva: Antti Kaskinen.

Naisten Mestaruusliigassa LP-Vampula nähdään ensimmäistä kertaa mitalipeleissä. Välieräpaikka ratkesi, kun Oriveden Ponnistus kaatui viimeisessä puolivälierässä 3-2 (21-25, 25-19, 18-25, 25-18, 15-12).

Vieraat tulivat otteluun vahvasti ja veivät sekä ensimmäisen että kolmannen erän selvin numeroin. LP-Vampula kuitenkin tasoitti toisessa erässä. Neljäs ja viides erä olivat kotijoukkueen.

”Olen ylpeä joukkueestani siitä kaikesta, mitä olemme tehneet koko kaudella ja etenkin näissä puolivälierissä”, sanoi päävalmentaja Stefan Paunovic. ”Pelaajat eivät olleet ihan parhaassa iskussa, mutta pelasimme koko sydämellä. Juuri sitä pyysin joukkueeltani tässä pelissä”, hän paljasti.

LP-Vampula teki yksitoista ässää ja vain kolme syöttövirhettä. Hyökkäykset taasen sakkasivat hävityissä erissä.

”Pääsy välieriin merkitsee meille tosi paljon, koska aina pitää yrittää menestyä”, iloitsi toiminnanjohtaja Timo Talvitie. ”Pelaamme paljon pienemmällä budjetilla kuin monet joukkueet, jotka ovat jääneet taaksemme. Se osoittaa, että pelaaminen ei ole pelkästään rahasta kiinni”, hän toteaa.

LP-Vampula kohtaa välierissä maanantaina LP-Kangasalan vieraissa.