Joonas Immosen tilalle Huittisten valtuustoon nousee Teuvo Musakka

Huittinen. Kuva: Alueviestin arkisto.

Huittisissa kaupunginvaltuuston kokoonpano päivittyy.

Keskustan Joonas Immonen on pyytänyt eroa paikkakunnalta muuttamisen vuoksi. Kaupunginhallitus esittää valtuustolle, että hänen todetaan menettäneen vaalikelpoisuutensa. Ryhmän ensimmäinen varajäsen Teuvo Musakka nousee valtuutetuksi jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

”Kiitän sydämellisesti vuosista politiikassa äänestäjiäni ja tukijoitani, keskustan valtuustoryhmää ja muiden ryhmien jäseniä sekä kaupungin työntekijöitä. Toivon koko kaupungille menestystä myös jatkoon”, kirjoittaa Joonas Immonen.

Kuluva valtuustokausi päättyy ensi vuoden toukokuun lopussa.

Aikaisemmin Alueviestissä:

Joonas Immonen eroaa luottamustehtävistään ja puolueesta (27.3.2024)

Jätä kommentti