Hyvää tekeville toimijoille 70 000 euroa Aito Säästöpankilta – Katso saajat Sastamalasta, Kokemäeltä ja Säkylästä

Aito Säästöpankin toimitusjohtaja Pirkko Ahonen.

Aito Säästöpankki jakaa valtakunnallisen Hyviä tekoja -äänestyksen kautta yhteensä 70 000 euroa lahjoituksina. Saajia on muun muassa Sastamalassa, Kokemäellä ja Säkylässä.

Pankki sai kohteiksi 142 ehdotusta. Ne keräsivät yli 28 000 ääntä. Joukosta valikoitui 48 avustettavaa tahoa.

”Paikallisten toimijoiden tukeminen Hyviä tekoja -lahjoituksin on jo vuosia jatkunut perinne. Tänäkin vuonna tahdoimme panostaa erityisesti lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseen”, kertoo Aito Säästöpankin toimitusjohtaja Pirkko Ahonen.

Ylivoimaisesti eniten ääniä keräsi liikunta- ja muu harrastustoiminta. Kestosuosikkeja ovat myös eläinten sekä lasten ja nuorten hyvinvointi. Vähiten ääniä saivat luonto ja ilmasto sekä vanhukset.

Hyviä tekoja -äänestyksen lisäksi esimerkiksi Huittisten Säästöpankkisäätiö myöntää avustuksia ja apurahoja.

Avustusten saajat Sastamalasta, Kokemäeltä ja Säkylästä

Sastamala

Jaaran kyläseura ry pääsee Hyviä tekoja -lahjoituksen avulla vaihtamaan kyläseurantalolle sähköpatterit.

Kiikoisjärven osakaskunta käyttää Hyviä tekoja -lahjoituksen vesikasvien niittoon.

Kiikoisten 4H-yhdistys ry:n toiminnan keskiössä ovat lasten kerho- ja päiväleiritoiminta sekä nuorten työllistämistoiminta. Hyviä tekoja -lahjoituksen yhdistys käyttää ensiapukoulutukseen ja retkikulujen kattamiseen.

Kiikoisten Kirma ry on paikallinen urheiluseura, joka panostaa toiminnassaan lasten, nuorten ja perheiden liikuttamiseen. Hyviä tekoja -lahjoitus tullaa käyttämään junioreiden salibandytoimintaan.

Kiikoisten Maamiesseura ry on paikallinen, neuvontaa maaseudulla järjestävä taho. Hyviä tekoja -lahjoituksen avulla seura hankkii jankkurin vuokrattavaksi.

Kiikoisten Partiopojat ry käyttää Hyviä tekoja -lahjoituksen partiomökin kunnostukseen.

Kiikoisten VPK tukiosasto saa Hyviä tekoja -lahjoituksen avulla hankittua vaatteita tukiosastolle.

Kiikoisten Yrittäjät ry käyttää Hyviä tekoja lahjoituksen Kiikoisten alueen palvelu- ja tapahtumatarjontaa esittelevän palveluluettelon painatuskuluihin.

Kintunperän SeinäRuusut ry on vuonna 2016 syntynyt tanssiseura, joka keskittyy erityisesti kansantansseihin. Hyviä tekoja -lahjoitus tullaan käyttämään yleisesitteen ja mainoksen tekoon.

Kokemäenjoen yläosan kalatalousalue kunnostaa Hyviä tekoja -lahjoituksen avulla venelaskupaikan Kiikoisjärveen.

Leijonaemot ry:n toiminnan tarkoitus on edistää vertaistukitoimintaa erityislasten vanhempien kesken sekä vuorovaikutusta erityislasten vanhempien ja sosiaali- ja terveydenhuollon sekä kasvatuksen ammattilaisten välillä. Hyviä tekoja -lahjoitussumma tullaan käyttämään erityislasten vanhempien jaksamiseen ja heidän perheidensä virkistykseen.

Lions Club Kiikoinen ry on osa maailmanlaajuista Lions-hyväntekeväisyysjärjestöä. Yhdistyksen pääpaino tekemisessä on oman paikkakunnan avustuskohteissa. Hyviä tekoja -lahjoitus käytetään Hämeenlahteen tulevan laiturin hankintaan sekä kesämarkkinoihin.

Marjajärven Järjestely-yhtiö käyttää Hyviä tekoja -lahjoituksen ojaston kiertosuodatuksen kehityshankkeeseen.

Mannerheimin lastensuojeluliiton Kiikoisten yhdistys ry järjestää toimintaa ja tapahtumia alueen lapsiperheille. Hyviä tekoja -lahjoitus tullaan käyttämään sauna- ja pitsaillan järjestämiseen lapsiperheille.

Sastamalan Susihukkaset on 10–13-vuotiaisista tytöistä koostuva iloinen koripallojoukkue. Hyviä tekoja -lahjoitus tullaan käyttämään joukkueen yhtenäisten peliasujen hankintaan.

Toimintakeskus Oivapaja hankkii Hyviä tekoja -lahjoituksen turvin kolmipyörän.

Toukolan koulun vanhempainyhdistys ry:n tarkoituksena on edistää vanhempien ja koulun välistä yhteistoimintaa. Hyviä tekoja -lahjoitus tullaan käyttämään välitunti- ja liikuntavarusteisiin.

Kokemäki

Eläinsuojeluyhdistys Kuura ry;n tavoitteena on auttaa ja suojella kaikkia eläimiä lajiin katsomatta. Keskeinen osa Kuuran toimintaa on Kokemäellä sijaitseva eläinten turvakoti, jossa asuu vakinaisesti noin 70 lemmikki- ja tuotantoeläintä. Kuuran eläinten turvakoti toimii myös luonnonvaraisten eläinten hoitolana sekä opastaa ja ohjaa puhelimitse eläinsuojelullisissa kysymyksissä. Hyviä tekoja -lahjoitus tullaan käyttämään eläinten ruoka- ja eläinlääkärikuluihin.

Kauvatsan Voima ry ylläpitää kuntosalia ja jääkiekkokaukaloa Kauvatsalla sekä toimii alullepanijana ja organisoijana Lähteenmäen koulun läheisyyteen pystytettävässä kotahankkeessa. Yhdistyksellä on oma urheilujoukkue, joka osallistuu muun muassa erilaisiin kaukalopallo- ja jalkapallo-otteluihin nimellä Kauvatsa Coyotes. Hyviä tekoja -lahjoitussumma käytetään kuntosalin uuteen ilmalämpöpumppuun.

Säkylä

Säkylä Karhukopla ry on salibandyn erikoisseura Säkylästä. Seurassa on tällä hetkellä miesten edustusjoukkueen lisäksi neljä eri ikäluokan juniorijoukkuetta sekä kerhotoimintaa. Hyviä tekoja -lahjoitus tullaan käyttämään täysimääräisesti juniorijoukkueiden kauden aikana ilmeneviin kustannuksiin, joita on mm. hallivuorojen käyttömaksut, Salibandyliitolle menevät tuomari- ja sarjamaksut sekä erilaiset varustehankinnat.

  • Tuntematon

    Aito säästöpankki toimii suomalaisten hyväksi mutta sosialistidemokraatit ja rkpn aatelisherrat ovat löytäneet jalleen kerran toisensa ja aikovat estää rajajalain voimaantulon.
    Heitä näyttää yhdistävän suomalaisten turvallisuuden halveksunta ja venäläisputinistisen oligarkkiyhteiskunnan ihailu.
    Venäjä on jo esisiirtänyt rajan yli lähetettäviä hybridisotilaita pietarin ja karjalan seuduille.
    Tämä on hynridisodan valmistelua ja ihmiskauppa kukoistaa.
    Vai onko niin että sdptä lähellä olevan luonan vastaanottokeskukset eivä tuota tarpeeksi rahaa ja ne pitäisi nopeasti täyttää tulijoilla?
    Vihervasemmisto on taas näyttänyt todellisen luonteensa neuvostovenäjän suurena ystävänä ja länsimaisen suomen vihollisena.

    • Mullikuhnuri

      Ei ole uutista, josta Tuntematon ei tekisi aasinsiltaa omaan propagandaansa. Hyvät uutiset käännetään vastakkainasettelua lisääväksi rähinäksi, ihmisiä toistensa kimppuun usuttavaksi valheiden verkoksi, joka on omiaan heikentämään suomalaisten kykyä puolustaa maataan Venäjän hybridihyökkäykdiä vastaan. Tämä jos mikä toimii Putinin hyväksi. Tuntematon on osa Venäjän vihreiden miesten armeijaa, Suomen yhteiskuntaa sisältä päin hajottavaa operaatiota.

Jätä kommentti