Kaksi asemaa ostanut Tommi Pasanen katsastaa autoja sekä Vammalassa että Huittisissa – ”Tämä oli luonnollinen siirtymä”

 

 

”Ajovalojen kunto kannattaa tarkistaa nyt kun illat ja aamut pimenevät”, muistuttaa Tommi Pasanen kaikkia autoilijoita.

Katsastusaseman pihalla myhäilee syystäkin tyytyväinen mies.

Uudet, värikkäät kyltit ja valomainokset on asennettu paikalleen, ja aseman ilmettä on fiksattu muutenkin. Tiloja on kunnostettu ja maalattu.

”Laitteistoakin on uusittu. Onhan tässä hommaa ollut, ja sitä riittää vieläkin. Pitkää päivää on näissä remonttitöissä tehty”, tuore yrittäjä Tommi Pasanen kertoo.

Hän osti edellisiltä omistajilta Irma Leijaselta ja Jari Halmeelta kaksi katsastusasemaa.
Toinen toimii Vammalan keskustassa ja toinen Huittisissa. Nyt asemat kuuluvat suomalaiseen HelppoKatsastus-ketjuun.

”Minulla on ollut aina sellainen yrittäjämäinen luonne”, kertoo Pasanen, jolle on kertynyt kiitettävästi kokemusta alalta.

”Tämä oli luonnollinen siirtymä. Olen ollut kaksitoista vuotta eri katsastusalan tehtävissä ennen yrittäjäksi ryhtymistä. Keski-Pohjanmaalla, Uudellamaalla ja Pirkanmaalla on tullut työskenneltyä”, hän mainitsee.

”Kun kuulin, että nämä kaksi katsastusasemaa ovat myynnissä, lähdin HelppoKatsastus-ketjun kanssa kartoittamaan tilannetta. Päätös oli sen jälkeen helppo tehdä. Jari on luvannut olla mukana tässä ainakin ensi vuoden loppuun saakka ja Irma tämän vuoden.”

Toiminta on hyrähtänyt mukavasti käyntiin ja liikkeelle lähtöä on vauhdittanut valmis asiakaspohja.

”Jarilla ja Irmalla oli paljon myös yritysasiakkaita erityisesti täällä Sastamalassa. Toivomme tietysti saavuttavamme myös uusia asiakkaita. Uskon, että kun he tulevat testaamaan palvelun, niin he tulevat uudestaankin. Ketjulla on hyvä maine asiakastyytyväisyyden suhteen”, miettii Pasanen.

”Asiakkaat kaipaavat helppoa saavutettavuutta ja arvostavat myös simppeleitä nettisivuja, joiden kautta ajanvaraus käy kätevästi. Katsastamme henkilö- ja pakettiautojen lisäksi myös raskaan kaluston ajoneuvoja.”

Katsastuksessa eniten hylkäyspäätöksiä aiheuttavat etuakselisto- ja jarruviat. Katsastusmies Antti Rinne kurkistaa, miltä konepellin alla näyttää.

Tommi Pasanen pitää autojen säännöllistä katsastusta tärkeänä asiana.

”Katsastuksessa nähdään, missä kunnossa ajoneuvo on. Se lisää kaikkien tiellä liikkujien turvallisuutta.”
Vaikka arki onkin jo lähtenyt uudella katsastusasemalla rullaamaan, Vammalan HelppoKatsastus-aseman virallisia avajaisjuhlia vietetään lauantaina 12. lokakuuta mukavan yleisötapahtuman merkeissä.

”Täällä on silloin tarjolla makkaraa, kahvia, mehua ja pullaa. Katsastuspaketin saa puoleen hintaan ja naapurin Euromaster on myös menossa mukana, ja sielläkin on hyviä tarjouksia”, vinkkaa Pasanen.

Ensivaikutelma Sastamalasta on ollut Pasaselle myönteinen.

”Ei ole itse asiassa edes tullut käytyä täällä aikaisemmin. Yksi erittäin hieno paikka Sastamalassa on Kiviniityn kotieläinpiha, jossa kävimme kesällä Teija-vaimon ja lastemme Maxin ja Lionelin kanssa”, Ylöjärvellä perheineen asuva Pasanen kertoo.

Huittisissakin on tarkoitus järjestää juhlat syksyn mittaan.
”Aikataulu sen osalta on vielä auki.”

Katsastusasema on saanut uuden ilmeen.
Henkilöauton katsastus sujuu ammattimieheltä nopeasti – jopa vartissa.

Jätä kommentti