Viime perjantaina ja lauantaina Sastamalassa järjestetyt Vanhan kirjallisuuden päivät keräsivät noin 15 000 kävijää.
Kirjakauppiaita ja näytteilleasettajia oli Sylvään koululla yli sata.
Ensi vuonna Vanhan kirjallisuuden päivät ovat 1.-2. heinäkuuta.
Miten väkimäärät lasketaan, kun ei myydä pääsylippuja.
Älä sitä pohdi- se on korkeampaa matematiikkaa.
Osa varmaan lasketaan vieraskirjasta.
Jalanjäljistä ne luetaan.
Myydään pääsyliput vuonna 2016 ja katsotaan osallistujien määrä.
Paljonko veronmaksajat rahoittavat näitä päiviä?
Verotuloja tulee varmasti myös yrittäjien kautta. Ihme ruikuttamista.
Olisi ihan mielenkiintoista kuulla, mitä Kirjallisuuspäivät tulevat maksamaan kaupungille! Tarvitaanko kaksipäiväisen perinnetapahtuman järjestämiseen todellakin noin paljon työvoimaa. Entä, kuinka paljon talkooväelle maksetaan. Ja, kuinka paljon kestitsemiseen menee rahaa? Jotenkin haiskahtaa, että täällä mennään kirja edellä!!
Talkooväki on yhtä kuin ilmainen, toden näköisesti ruokapalkalla mukana uurastava joukko. Kokeilisit joskus itsekin….voisit vaikka yllättää itsesi ajattelemasta muitakin. Eiköhän tuon oman navan nöyhdät jo ole tutkittu.
Nämä Vanhan kirjallisuuden päivät ovat tapahtumana ihan ok. mutta jotakin uutta sinne kaipaisin. Mitä se voisi olla ? Ehkä tapahtuma voisi olla hiukan iloisempi esim. huumoria mukaan tai jotakin …?
Teatteria, show ja Jazzyhtyeen konsertti. Kunnon oikeeta swingiä.
Olet tainnut nyt sekoittaa kirjallisuuden ja musiikin…Vaikka yhdistyyhän niissäkin sanat ja sävel. Kirja kuitenkin pääosaan.
Kokemusta talkootyöstä löytyy!! En pelkää työntekoa! Mutten pidä yhteisten rahojen holtittomasta tuhlailusta!! Eikö saa kyseenalaistaa? Pitääkö olla toiminnanjohtaja, tapahtumatuottaja…
Olet oikeassa veronmaksaja. Talkootyö ei ole aina “ilmaista”.
Tapahtumassa on palkattuja henkilöitä ja eri yhdistyksille maksetaan korvauksia -siis kaupunki maksaa. Talkoolaiset tekevät talkoita seuroilleen, ei kirjapäiville. Olisi kyllä mielenkiintoista tietää mitä Kirjapäivät kokonaisuudessaan kaupungille eli meille veronmaksajille maksaa! Siis kaupungille suoraan sekä sen elinkeinoyhtiön kautta… Voisiko Alueviesti harrastaa tutkivaa journalismia vai ettekö uskalla?