Kiikoisten torialue avattiin juhlavasti

Torin pääurakoitsijana toimineen Maanrakennus Mäkitalon Marko Mäkitalo sai kunnian leikata avajaisnauhan kehittämisjohtaja Tapio Rautavan avustuksella.

Kiikoisten uuden torin toiminta Vuolteen teollisuusalueella Kiikoisten ABC:n välittömässä läheisyydessä pyörähti käyntiin tänään perjantaina. Avajaisia vietettiin juhlavasti kauniissa loppukesän säässä monikymmenpäisen toriyleisön läsnäollessa. Tilaisuuden juonsi kotiseutuneuvos Birgit P. Jaakola ja avajaissanat lausui Sastamalan kaupungin kehittämisjohtaja, Kiikoisten entinen kunnanjohtaja Tapio Rautava. Musiikillisesta annista vastasi mm. Kiikoisten soittokunta.

Torin erikoisuutena ovat kiinteät myyntikojut, joissa on yhteensä 10 myyntipaikkaa. Avajaisissa kaikki kojut olivat täyttyneet myyjistä, lisäksi alueelle oli pystytetty ainakin toinen mokoma myyntipöytiä. Tarjolla oli monenlaista myytävää aina vihanneksista käsitöihin. Soppatykistä annosteltiin halukkaille hernesoppaa ja torikahviossa tarjottiin toisenlaista apetta.

Toripäivät jatkuvat tästä eteenpäin perjantaisin klo 14-18.

Lisää avajaisista ensi keskiviikon 21.8. Alueviestissä.

Kotiseututyön ansiomitalilla juuri palkittu Birgit P. Jaakola juonsi ja musisoikin torin avajaisissa.
Torilla oli myynnissä kaikenlaista mukavaa vihanneksista käsitöihin.
Uutta toria kehuttiin poikkeuksetta jokaisessa keskustelussa. Tunnelma avajaisissa oli välitön ja leppoisa.
Kantolopen tilan pöydässä myytiin näin erikoista herkkua. "Se on viidakkokurkku", paljasti tilan emäntä Merja Lehtimäki.
  • Nimetön

    ”monikymmenpäisen”toriyleisön. Paikalla arvuuteltiin olevan 700 henkeä. Autoja oli ABC:n parkkialue,sekä kaikki tien vierustat täynnä satoja metrejä. Todella hieno alue, Sastamalan keskeisiä paikkoja. Satosta,enkä Anderssonia paikalla havainnut.

  • Nimetön

    No ei ainakaan heti Ilta mitään satoja ihmisiä ollu! Kokonais kävijämäärä voi olla niin paljon, mutta eihän sinne kerralla nii paljoa väkeä mahtuisi..

  • Tuntematon

    Juu ei todellakaan mitää satoja (700) taidat olla suuruurehullu ,pieni väkimäärä hajaannutettuna näyttää isolta,.Makkarat OLI KYLMIÄ,täysi hinta silti!

  • Nimetön

    uskomatonta urputusta täällä taas. hieno tori, toivottavasti vaan kävijöitä myös jatkossa. Satonen oli paikalla samoin moni muu poliitikkokin. Ainakin Kiikoislaisia ja Yli-Hongisto sekä Rauva

  • Tuntematon

    On se hienoo kun täällä Kiikoisissakin on jotain mitä ei löydä muualtapäin,uusi torialue jossa on katettuja myyntipisteitä,Maanrakennuksen Mäkitalon porukka teki sen meille,olkaamme kiitollisia! Oli upea tunnelma avajaisissa.

  • Nimetön

    Satonen tuli,ehkä hälytettynä tosi myöhään,mutta mitä hänestä. Yli-Hongisto kaupunginvaltuuston puheenjohtaja oli sitävastoin katsonut tilaisuuden edustamisen arvoiseksi.
    Erittäin hyvin rakennettu tori ja hyvällä paikalla.

  • Tuntematon

    Oli ihania kudottuja ,täytettyjä,monen moisia hahmoja pehmoleluja,upeita.

  • Nimetön

    ei varmaan ole tollaista toria suomessa yhtään mikä kiikosiin saatiin.
    vieläkö kun saisivat parkki alueen et ei tarvi abc parkkia täyttää

Kommentointi ei ole käytössä.