Ojaan ajanut rattijuoppo puhalsi Säkylässä yli 4 promillea

Säkylästä tuli hätäkeskukseen maanantaina iltapäivällä useita soittoja epävarmasti ajaneesta kuljettajasta.

Eräs asiasta ilmoittanut oli seurannut henkilöautoa. Lopulta se päätyi ojaan.

Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin 4,03 promillea. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

  • Tuntematon

    Suhteellisen pieniä ovat murheet suomen maassa. Rattijuoppo ajaa ojaan.
    Mielestäni huomiota olisi kiinnitettävä enemmänkin venäjän massiiviseen uhkailuun ohjuksilla ja räjähdyksellä joka venäjän pääpolitrukin mukaan näkyisi avaruuteen asti. Uhkailut koskevat suomen kaavailemaa tnt tehdasta.
    Merkillepantavaa on että samaan aikaan vihreiden tarja cronvall sukkuloi pitkin venäjää puhumassa natoa vastaan ja kertomalla kuinka venäjä itse asiassa on rauhantahtoinen ja sopuisa valtio. Eli toistaa papukaijan lailla entisen neuvostoliiton propakandaa. Myös lapin yliopiston entinen professori kiertää venäjän symposiumeja samalla asialla.
    Erittäin mielenkiintoiseksi asian tekee se että sosialistidemokraattien erkki tuomioja riensi heti puolustamaan cronvallia akateemisen tutkimuksen nimissä. Aika erikoista kun jopa tukholman tauhantutkimuslaitos tuomitsee cronvallin toiminnan.
    Nyt herääkin kysymys kenen asialla sosialistidemokraatit ovat ? Tuomiojan nopeasta vastahyökkäyksestä päätellen ei ainakaan suomen asialla.
    Lisäksi tytti fortum tuppurainen on ilmoittanut ettei sdp todennäköisesti tue hallituksen pyrkimyksiä saada rajalakiasia siihen malliin että rajajan yli tulevia provokaatioita voitaisiin torjua. Samaa moskovanmielisyyttä on nähtävissä myös vihreissä.
    Koska sdp irtisanoutuu selkeästi puheenjohtajansa tai edes k.kiurun suulla tästä operaatiosta?

  • Mullikuhnuri

    Miksi sinä kirjoitat pakkomielteisesti vihreistä ajat sitten lähteneen tutkijan Venäjä-suhteista, kun todelliset uhkat löytyvät persulähtöisistä putinisteista, kuten Donetskin dosentti Johan Bäckmanista tai Ano Turtiaisesta? Persut liittyivät Euroopan Unionin venäjämieliseen ryhmään. Heillä on Huhtasaaren–Eerolan–Packalénin Venäjä-mielinen linja. Juho Eerolan mielestä Krimin ukrainalaiset kuuluisivat mieluummin Venäjään kuin Ukrainaan… puhumattakaan, minkälaista Suomen kansan hajoitustoimintaa Venäjän hyväksi toimivat persutrollit tekevät.

  • Tuntematon

    Cronbergin venäjää myötäilevää toimintaa pitkältä ajalta on syytä tarkastella todella kriittisesti. Hän on vihreiden puheenjohtajana ollut luomassa vihreiden linjauksia ulkopolitiikassa. Lisäksi hän on ollut ministerinä matti vanhasen hallituksessa ja ollut suomen turvallisuuden kannalta kriittisen tiedon äärellä vuosia.
    Ja sitten hän valitsee venäjää ja sen valloituspolitiikkaa ja ihmisoikeuksia ukrainassa polkevan linjan tukemisen. Myös pekka haavisto on osallistunut hänen seminaareihinsa. Vihreiden linja venäjän suhteen on ihmeellinen . Tähän kun vielä lisätään vihreiden ja pekka haaviston puolustusbudjettien alasajovaatimukset niin ollaan liki totuutta.
    Lisäksi meillä on edelleenkin tekemättä laaja pesänselvitys poliitikkojen toiminnassa suhteessa venäjään.
    Cronberg, hassi,heinäluoma, lipponen, tuomioja, pekkarinen.
    Pekkarinenhan viime kuussa toisteli venäjän ydinasenarratiivia melkein pontevammin kuin kremlin tiedottaja peskov.

    • Tuntematon

      Seminaarissa johon vihreiden ex puheenjohtaja tarski cronberg osallisui venäjällä toivotettiin kaikke hyvää vladimir putinille. Lisäksi koko seminaariväki nousi seisomaan ja lauloi venäjän kansallislaulun.
      Ei anna kovin mairittelevaa kuvaa vihreiden kyvyistä ulkopolitiikan saralla.
      Täytyy edelleenkin kysyä kenen asiaa vihreät pohjimmiltaan ajavat.

Jätä kommentti