Kulttuurit kohtasivat Huittisissa

Huittisten seudun kansalaisopisto ja Satakunnan aikuiskoulutuskeskus Huittinen ovat jo viiden vuoden ajan tehneet yhteistyötä tutustuttaakseen muista kulttuureista tulevia ja paikallisia ihmisiä toisiinsa järjestämällä Käsi kädessä -tapahtuman Kuninkaisten koulutus- ja kulttuurikeskuksella.
Ensin kokoonnuttiin Risto Ryti-saliin, jossa Sataedun maahanmuuttajaopiskelijat esittelivät omia maitaan ja kulttuureitaan tanssein ja lauluin. Suomalaista menoa tapahtumaan toi Sammun Känki ja Huittisten musiikkiopiston 5-vuotiaiden muskariryhmä. Lämminhenkinen tapahtuma huipentui herkkupöytien ääreen, joille oli katettu suolaisia ja makeita maistiaisia eri maista.

Lue lisää tapahtumasta Alueviestistä 14.3.

Persian kielen asioimistulkiksi Huittisissa opiskeleva Fateme Humeeidi asuu Tampereella. Teim seurasi tapahtumia rattaista.

Tilaisuuden nuorimpia osanottajia olivat kolmen kuukauden ikäinen Saray (vasemmalla) Milton-isänsä sylissä. Neljän kuukauden ikäinen Melina viihtyi isänsä Solin sylissä. Milton ja Sol asuvat Huittisissa ja työskentelevät Lihajaloste Korpelassa.

Mukava yhdessäolon ilta huipentui herkutteluun.