Sastamalan Demokraatit erotettiin sd-kunnallisjärjestöstä vaalien alla

Sastamalan demaripiireissä pitkään vallinnut erimielisyys sai viimeisimmän käänteensä lauantaina, kun Sastamalan Sosialidemokraattinen Kunnallisjärjestö erotti kuudesta jäsenyhdistyksestään yhden, Sastamalan Demokraatit SDP ry:n. Samalla paikallispolitiikkaan luotiin kysymyksiä herättävä tilanne juuri kunnallisvaalien alla.
Sastamalan Demokraateilla on ollut oma kolmen hengen valtuustoryhmä, johon kuuluvat Marja Ahola, Arto Koivisto ja Jarkko Kulonpää. Kuntalaisille sosialidemokraattien erimielisyydet ovat tulleet esiin juuri valtuustotyöskentelyssä ja erityisesti valtuuston valitessa kaupunginhallituksen jäseniä.
Kaupunginhallituksen kolmesta demaripaikasta kahdella istuukin nyt Sastamalan Demokraattien jäsen. He ovat Marja Ahola ja Merja Helander. Kunnallisjärjestö ei ole hyvällä katsonut tilannetta, jossa jäsenet on valittu kaupunginhallitukseen Sastamalan Demokraattien ja muiden ryhmien valtuutettujen äänillä.

 • avatar Nimetön

  Olisi kiva tietää kans, politiikka on henkilökemiaa…………on tällä vaikutusta vaaleihinkin.

 • avatar Nimetön

  Tuntuu mahdottomalta äänestää sakkia, joka riitelee, ei tule toimeen keskenään ja selkään puukottaa minkä ehtii. Millaista olisi heidän valtuustotyönsä seuraavalla kaudella? Katastrofi. KIITOS EI DEMAREILLE.

  • avatar jaa

   Nythän homma taas normalisoituu ja kuntalaiset voivat luottaa, että sosialidemokraattien paikoilla hallituksessa istuu sosialidemokraattien valitsemia edustajia, eikä mitälie demokraatteja. 😉

 • avatar Toimintaa seurannut

  Sastamalan sdp on jäänyt 60 luvulle, uudet tuulet eivät hetkauta.
  Eli uusia ajatuksia ei todellakaan hyväksytä. Katsokaa kunnallistoimikunnan
  nimilistaa. Kaikki miehiä ainoastaan yksi nainen. Ne näköjään, jotka ovat
  yrittäneet tuoda uusia ” tuulia ” pistetään pihalle.

 • avatar jep jep

  Villi veikkaus demarien seuraavat kaupunginhallituksen jäsenet ovat Heljä Leppäniemi ja Samuel Seljänperä. Vaalituloksesta viis nyt tarvitaan kokeneita ja osaavia edustajia on selitys vaalien jälkeen.

 • avatar Moka!

  Demarit sahaavat omaa oksaansa. Missä nuoret? Vanhat jäärät haluavat pusuä vallassa aina vaan!

  • avatar Nimetön

   Onhan siellä Nurmisen Ilmari kovasti pyrkyröimässä, vaikka ei vanhan-Vammalan asioista esimerkiksi tiedä tuon taivaallista ja selittelee itsestään selvyyksiä kaikille uusina asioina. Vielä kun ymmärtäisi että asioilla on tapana maksaakin – tämä tosin on vasemmiston helmasynti; “ruokaa saa kaupasta ja rahaa pankista”-ajattelu nääs.

   • avatar Nimetön

    Mikä tarkoitus on mollia Ilmari Nurmista tässä asiassa, hän on nuori aktiivinen joka on kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista. Eikä muutenkaan ole fiksua heitellä asioita nurkan takaa nimimerkillä. keskustellaan nokikkain asioista.
    Mauri Tuominen

 • avatar malttia

  mielestäni Koivisto on valittanut vain tästä surullisen kuuluisasta Superin kaavasta, kaupungin edun mukaista olisi ollut saada vähittäiskaupan suuryksikkö ns. Hyrkin eli valtatie 12 eteläpuolelle

  tämä on FAKTAA

  eiköhän ne tämän kaupungin jarruttajat löydy ihan muualta, ja ovat vaikuttaneet asioihin paljon ennen tätä Koivistoa

  asioista voi olla ja pitää olla eri mieltä, kun mielipiteensä hyvin perustelee, tämä kelpaa esimerkiksi muillekin valtuutetuille

  • avatar elle

   Koivisto on hyvä esimerkki siittä et hän uskaltaa vastustaa tiettyjä sukuja,jokka haluais määrätä kaiken täs kaupunkis

 • avatar Änkyrät

  No ei ollut yllätys. Vanhat änkyrät ei halua, että uusia naamoja tulee heidän vallanhalunsa tielle. Joku aiemmin esitti valistuneen veikkauksen noista kahdesta jäärästä , jotka vallanhalussaan yrittävät joka pallille. Eikä ymmärrä, että aika on ajanut aikaa ohi. Naispuolisen en tiedä koskaan saaneen mitään aikaiseksi mutta pitkään oli kaupungin leivissä ja haukku muita . Kyllä tuohon jääräporukkaan mahtuu muitakin oman edun tavoittelijoita, jotka tällä hetekllä nimitysvalinnoista syrjässä mutta muuten tiukasti vallankahvassa ja puolueessa esillä. Näistä syistä en koskaan voisi äänestää tällä paikkakunnalla demareita.

 • avatar tsebe

  Minusta on turha urputtaa lehtien palstoilla jonkun yhdistyksen tilaa.

  Yhdistyksissä saa aina muutoksen aikaan kun enemmistö vuosikokouksessa valitsee yhdistyksen hallinnon.

  Sillehän ei tietenkään voi mitään jos itse onkin vähemmistössä irvimässä…

 • avatar Sivustakatsoja.

  Onhan se tilanne Sastamalassa ollut aika erikoinen, kun porvaripuolueet ovat päättäneet, ketkä demareista kelpaa kaupunginhallitukseen.
  No nythän nämä demareiden piiloporvarit ovat näyttäneet oikeat karvansa ja liittyneet porvarileiriin, näin onkin parempi, ei äänestäjienkään tarvitse arvailla millaisia arvoja kukin oikeasti edustaa.
  Itsekin olen kerran erehtynyt ja äänestänyt yhtä näistä piiloporvareista, nyt pitää sitten löytää ihan oikea demari, jolle voin ääneni antaa.

Kommentointi ei ole käytössä.