Kylämarkkinat avaavat ovensa naapurikuntiin

Viime vuonna Kylämarkkinat liikuttivat kansaa Ellivuoressa. Kuva: Jani Hanhijärvi.

Jo perinteeksi muodostuneet Sastamalan Kylämarkkinat järjestetään Honkolan kentällä Keikyässä sunnuntaina 30. heinäkuuta. Uusia tuulia tapahtumaan tuo tänä vuonna se, että Sastamalan kylien lisäksi tapahtuma on tarkoitettu näyteikkunaksi myös Huittisten, Hämeenkyrön ja Punkalaitumen kylille ja kyläyhdistyksille.

Iso osa markkinoiden ohjelmatarjonnasta on tänäkin vuonna kylien omaa tuotantoa. Viihdykkeestä vastaavat mm. Kiikan Torvisoittokunta sekä lopenkulmalainen Kiinteistöhuolto ja Remontointi Jallu & Vellu. Lapsia ja lapsenmielisiä viihdyttää TV:stä tuttu Täti Taikakynä. Markkinat juontaa Tapio Riutta.

Tapahtumassa järjestetään myös kylien välinen jousiammuntakilpailu yhteistyössä Äetsän Jousiampujien kanssa. Lisäksi markkinoilta voi bongata Tyrwään Kone- ja kulkuneuvoharrastajien menopelejä.

Kylämarkkinoiden järjestelyistä vastaavat yhteistyössä Sastamalan Kylät ry. sekä Sastamalassa, Huittisissa, Hämeenkyrössä ja Punkalaitumella toimiva seudullinen kyläasiamieshanke.