Uimakoulut täyttyvät, palloilu- ja temppuilukerhoissa on vielä tilaa

Mikäli mielii polskimaan kesän rantauimakouluihin, kannattaa olla nopea. Sastamalan kaupungin liikuntakoordinaattori Mirva Saarisen mukaan suosituimmat uimakoulut Vesarannassa ja Karkussa ovat jo täynnä. “Muualla on kyllä tilaa”, Saarinen vakuuttaa.

Rantauimakouluja järjestetään myös Stormissa, Mouhijärven Mätiköllä ja Särkijärvellä sekä Pororannassa Vammalan keskustassa. Uimakoulut alkavat 3. heinäkuuta ja kestävät kaksi viikkoa.

Myös halliuimakoulut ovat suosittuja. Kiikan uimahallissa on pidetty uimakoulua jo kaksi viikkoa, kolmas ja viimeinen ryhmä aloittaa juhannuksen alla, torstaina 22. kesäkuuta.

Saarinen uskoo, että halliuimakoulut täyttyvät viimeistä paikkaa myöten.

Jos uinti ei kiinnosta, tarjoaa liikuntapalvelut kesään toisenlaistakin tekemistä. Palloilu- ja temppuilukerhoja 6-10 -vuotiaille pidetään heinä-elokuussa ympäri Sastamalaa.

17. – 21. heinäkuuta kerhoillaan Pehulassa, Varilassa, Sammaljoella sekä Stormissa ja 31.7. – 4.8. Muistolassa, Häijäässä, Mouhijärvellä sekä Toukolassa.

“Tänä vuonna liikuntakerhot pidetään ensimmäistä kertaa tällä nimellä. Aiemmin on ollut erikseen pesäpallo- ja urheilukoulu.”

Saarisen mukaan palloilu- ja temppuilukerhoihin ei vielä ole tullut ilmoittautumisia. Vähimmäismäärä ryhmään on viisi lasta.

“Kaikkiin ryhmiin tulee ilmoittautua ennakkoon joko netin tai puhelimen välityksellä”, liikuntakoordinaattori muistuttaa.

Ilmoittautua voit täällä: https://www.kuntapalvelut.fi/sastamala/index.php