Kirjan ystävien illanistujaisissa puhutaan seksuaalisuudesta

Vasemmalla Heli Heino ja oikealla Nina Honkanen. Kuvaaja Laura Vesa/Laura Malmivaara.

Kirjailijavieraat Heli Heino ja Nina Honkanen puhuvat 1. heinäkuuta Pukstaavissa seksuaalisuudesta ja siitä kirjoittamisesta. Suomalaisen kirjan museon ja Kahvila Pukstaavin järjestämät Kirjan ystävien illanistujaiset alkavat kello 18.

Nina Honkanen on kirjailija-käsikirjoittaja-seksuaalikasvattaja, joka on mm. toimittanut Ylelle suosittua radio-ohjelmaa Onnelliseksi. Tänä vuonna Honkaselta ilmestyi teos Onnelliseksi – seksuaalisuus läpi elämänkaaren, joka pohjautuu satoihin kuulijakirjeisiin ja haastatteluihin. Honkanen myös kirjoittaa Sexpon #onnelliseksi-blogia ja seksuaalikasvattajana hän vierailee päiväkodeissa, peruskouluissa, lukioissa, ammattiin valmistavissa kouluissa ja ikäihmisten palvelutaloissa.

Heli Heino on media-alan ammattilainen, joka on toiminut mm. paikallislehti Tyrvään Sanomien toimittajana. Häneltä ilmestyi tänä vuonna paljon huomiota saanut Venuksen vuosi, joka on tositapahtumiin perustuva kertomus vaihdevuosi-ikäisen naisen seksuaalisesta heräämisestä ja uudesta rakkaudesta. Teos puhuu seksistä suoraan huumoria unohtamatta ja muistuttaa, ettei koskaan ole liian myöhäistä saada hyvä seksielämä.

Kirjan ystävien illanistujaisten musiikista vastaa Ragdoll eli Venla Ritanen ja V-P. Bäckman. Kahvila Pukstaavi järjestää maisteltavaa mm. paikallisten juustojen muodossa.

Ilta jatkuu noin klo 20.30 asti. Ja tapahtumaan on vapaa pääsy.

Ennen Kirjan ystävien illanistujaisia, kello 17, Pukstaavissa järjestetään Wanhaa Tyrwäätä -kokoontuminen. Tapahtuma kerää yhteen Facebookin Wanhaa Tyrwäätä ryhmän jäseniä ja muita paikallishistoriasta kiinnostuneita. Tapahtumaan voi ottaa mukaan vanhoja valokuvia kaappien kätköistä tai tulla vain ihailemaan muiden otoksia.

Yksi vastaus artikkeliin “Kirjan ystävien illanistujaisissa puhutaan seksuaalisuudesta”