Hietalanranta herättää kiinnostusta

Havainnekuvasta näkyy, että Hietalanranta nousee aivan Liekoveden rantaan.

Sastamalan keskustaan, Liekoveden rantaan rakennettava 6-kerroksinen Asunto Oy Sastamalan Hietalanranta on herättänyt valtavaa kiinnostusta. Kohteen ennakkomarkkinointitilaisuus veti eilen Sastamalan Osuuspankin salin aivan täyteen uudesta kerrostalosta kiinnostuneita.

Viikon verran ennakkovarattavissa olleista 34 asunnosta vapaana on enää 10. Kiinteistönvälittäjä Marko Matoniemi kertoo, että useisiin huoneistoihin on otettu vastaan jo useampiakin varauksia, mikäli ensimmäiset varaukset raukeavat.

”Tämän talon rakentamista on odotettu vuosia ja sen kohtalosta on kyselty tasaisesti, täysin yllätyksenä kiinnostus ei siis tullut. Ihan näin mittavaa suosiota emme kuitenkaan osanneet odottaa”, Matoniemi kertoo.

Hietalanrannan ennakkomarkkinoititilaisuus veti Osuuspankin salin aivan täyteen.

Matoniemi pitää Hietalanrannan rakennustöiden alkamista jo varmana. Talon rakentamisesta vastaavan Rakennustoimisto Pekka Kynnös Oy:n toimitusjohtaja Katri Kynnös-Rajamäki ei uskalla vielä vastata yhtä varmasti, mutta hän myöntää olevansa vaikuttunut ennakkovaraustilanteesta.

”Lopullinen rakennuspäätös tehdään syyskuun aikana. Itse rakentaminen pääsee alkamaan ensi vuoden maalis-huhtikuussa ja mikäli kaikki menee hyvin, asunnot ovat muuttovalmiita vuoden 2019 alusta”, Kynnös-Rajamäki sanoo.

Lue lisää Alueviestistä 30.8.

Hietalanrannan parvekkeilta tulee avautumaan upea maisema Liekovedelle. Havainnekuva.

9 vastausta artikkeliin “Hietalanranta herättää kiinnostusta”

 1. Jaahas taas kerran

  Ei näkynyt lapsiperheitä ostajien joukossa. Rakennus on liian massiivinen niin herkälle tontille.

  • Nimetön

   Ei ole liian massiivinen. Mihin korkeat kerrostalot kuuluu jollei kaupungin keskustaan? Se että talo on rannassa ja näkyy tietenkin kauemmaksikin on ihan ok, puhutaanhan nyt kaupungin ydinkeskustasta. Pitääkö maisemassa olla pelkkää metsää. Mitä lapsiperheisiin tulee, heillä ei niin usein ole varaa uusiin kalliisiin asuntoihin. Toisaalta he etsivät ehkä mieluummin väljempää asumista tai rauhallisempaa ympäristöä.

   • Nimetön

    Suurkaupungit on erikseen. Miksi peittää kaunis järvinäköala maksimimäärältä kaupunkilaisia. Korkeille kerrostaloille on rantaa kilometritolkulla Karkkuun tai Kiikkaan päin. Ja senhän te grynderit jo tiedättekin.

 2. Rantasauna

  Misääs se rantasauna nyt tosa tontilla on, kun sitä niin etukäteen hehkutettiin?

 3. Nimetön

  Hyvä! Kyllä keskustaa tuleekin tiivistää, että tästä joskus saadaan oikeasti kaupunki.

 4. Nimetön

  Tämä on jo kaupunki. Pikkukaupungiksi jo liiankin tiiviisti rakennettu, ainakin keskusta.

 5. Nimetön

  Pilaa täydellisesti rantamaiseman. Lisäksi tulvat nostaa veden kellareihin. Ja talvella puhaltaa pohjosen viima luihin ja ytimiin saakka. Muuten hyvä.