Nälkäpäiväkeräys jatkuu – Bangladeshissa vakava pakolaiskriisi

Suomen Punainen Risti on pyytänyt osastojaan jatkamaan Nälkäpäiväkeräystä Bangladeshin vakavan pakolaiskriisin johdosta.

Sastamalassa muun muassa SPR:n Vammalan osasto on keräyksen jatkamiseksi jakanut alueensa liikkeisiin keräyslippaita, joihin toivotaan lahjoituksia. Lippaat ovat keräyspaikoilla K-Citymarketissa, S-Marketissa, K-Supermarket Torikeskuksessa, K-Market Raiviossa ja Suodenniemen K-Marketissa 11. lokakuuta asti.

Elokuun lopusta lähtien Myanmarista Bangladeshiin on paennut jo lähes puoli miljoonaa rohingya-pakolaista, joista suurin osa on naisia ja lapsia. Paenneet tarvitsevat kiireesti puhdasta vettä, ruokaa, suojaa, lääkkeitä ja terveyspalveluita.

Punaisen Ristin hallitus päätti myöntää katastrofirahastosta 500 000 euroa Bangladeshin pakolaiskriisin hoitamiseksi. Yhdessä Norjan Punaisen Ristin kanssa SPR toimittaa alueelle sairaalan ja parikymmentä avustustyöntekijää.

2 vastausta artikkeliin “Nälkäpäiväkeräys jatkuu – Bangladeshissa vakava pakolaiskriisi”

    • Nimetön

      Laitoin kympin lisää sinun osuutenasi nälkäisten ruokkimiseen. Jos joskus joudun pulaan,ei hävetä ottaa apua vastaan, kun olen itsekin auttanut kyetessäni.