Yksi kuoli kolarissa Kokemäellä

Kokemäellä henkilöauto ja raskas ajoneuvoyhdistelmä törmäsivät valtatiellä 2 maanantaina aamulla. Hätäkeskus sai ilmoituksen noin kello 7.40.

Onnettomuudessa menehtyi henkilöautoa ajanut kokemäkeläinen nainen. Kolari sattui Marjamäentien ja Sonnilantien risteyksestä noin 250 metriä kohti Huittista.

Poliisin mukaan henkilöauto ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastaantulijoiden kaistalle. Se törmäsi Huittisten suunnasta tulleen raskaan ajoneuvoyhdistelmän etuosaan. Henkilöautoa kuljettanut nainen menehtyi välittömästi ja henkilöauto tuhoutui törmäyksessä täysin.

Täysperävaunullisen ajoneuvoyhdistelmän lastina oli kierrätysrenkaita. Kuorma-auto ja perävaunu pysyivät pyörillään, mutta suistuivat penkalle ja vaurioituivat jonkin verran. Yhdistelmän kuljettaja ei loukkaantunut onnettomuudessa. Kuorma-auto ja perävaunu kuuluvat vantaalaiselle kuljetusliikkeelle.

Törmäys tapahtui suoralla tiellä. Onnettomuushetkellä oli normaali talvikeli.

Pelastus- ja raivaustyöt kestivät kolmisen tuntia. Liikenne ohjattiin niiden ajan kiertotielle, jonka järjestelyissä hyödynnettiin valtatietä 12.

Poliisi selvittää onnettomuuden syytä.

9 vastausta artikkeliin “Yksi kuoli kolarissa Kokemäellä”

 1. Nimetön

  tehkää nyt niitä umpikujia jonka päässä on tiiliseinä niin saa siihen ittensä jysäyttää ettei tarvi sivuLListen kärsiä

  • Tietämätön

   Rakkaat juttujen lukijat. Kun kellään ei ole asioista tietoa niin kannattaako kommentoida. Ei mitenkään voi tulla sairas-kohtausta tai liukkaalla lähtee auto lapasesta.

 2. piski

  joo taas syytön rekkakuski saa kärsiä henkisiä vaurioita tunnollaan toivottavasti ei loppu elämäänsä. nykyään on hyviä auttajia näissä asioissa

 3. Nimetön

  Ja taas tietäjiä paikalla……. teillä ei kyllä oo mitään korvien välissä!

  • Nimetön

   suoralla tiellä rekkaa päin aattele nyt ittekkin

 4. Kyllä nää henkilö-autolla näin ajavat voi tulkita, että vähintään 9/10 on itsari. Ja tosi törkee teko ajatellen kuorma-auton kuljettajalle!

  Kyllä nää henkilö-autolla näin ajavat voi tulkita, että vähintään 9/10 on itsari. Ja tosi törkee teko kuorma-auton kuljettajalle!

 5. Tietämätön

  Se on totta että itsarin tekijältä törkeä teko on sitten vastaantulija iso tai pieni auto.
  Tässä tapauksessa mihin nyt kommentoidaan en ainakaan ole tietoinen mistä onnettomuus johtunut. Toisilla taitaa olla parempaa tietolähdettä.

 6. Nimetön

  Joo näitähän ei ihan helpolla pystytätutkimaan mistä viimeaikaiset onnettomuudet ovat johtuneet , sattumaa varmaan että ovat sattuneet samalla tienpätkällä.