Vuoden 2017 Taukopaikka on Huittisten Härkäpakari

Marja-Leena Maijala sekä Raimo ja Timo Tuomola luotsaavat Liikenneasema Härkäpakaria.

Huittisten Härkäpakari on valittu Vuoden 2017 Taukopaikaksi. Valinnan teki valtakunnallinen tilausliikenteen parissa työskentelevien ammattilaisten yhdistys Tilausajokuljettajat ry. Valinta tehdään vuosittain yhdistyksen noin 1300 jäsenen antamien palautteiden pohjalta.

”Kuljettajat ovat aivan asiakaspinnassa ja saavat suoraa palautetta taukopaikoista. He ovat myös todellisia tienvarsipalvelujen suurkuluttajia ja monesti iso osa aterioista nautitaan juuri näissä ravintoloissa”, Tilausajokuljettajien puheenjohtaja Timo Rinnekari kertoo.

Yli 20 vuotta toiminut Härkäpakari on saavuttanut vahvan aseman ryhmien ja kuljettajien keskuudessa.

”Sijainti valtateiden 2 ja 12 varrella sekä sopivalla etäisyydellä esimerkiksi Turusta, tekee Härkäpakarista luontevan taukopaikan. Yhdellä pysähdyksellä voi hoidella niin ruokailut, kahvit, pikapankkiasiat kuin kauppaostokset. Pihalla on mukavasti tilaa turistibusseille ja ravintolatarjonta on todella monipuolinen”, Rinnekari perustelee valintaa.

Suurin kiitos henkilökunnalle

”Valinta tuntuu hienolta. Se on osoitus, että olemme onnistuneet tekemässämme työssä. Suurimman kiitoksen ansaitsee henkilökunta, sillä he ovat asiakkaiden kanssa tekemisissä ja jättävät hyvän kokemuksen”, yrittäjä Timo Tuomola sanoo.

Timon isä Raimo perusti Härkäpakarin 90-luvun puolivälissä ja Timo tuli mukaan toimintaan 2000-luvulla. Yritysen toiminta-ajatus on ollut alusta asti palvella nimenomaan tilausliikennettä mahdollisimman hyvin.

”Jokainen asiakas on tärkeä, mutta linja-autot ovat meille elintärkeitä. Yhdestä linja-autosta voi tulla parhaimmillaan 50 asiakasta, siinä saa pysähtyä aika monta henkilöautoa, että päästään samaan”, Timo pohtii.

”Lisäksi pihassa olevat linja-autot ovat hyvä mainos. Helposti katsotaan, että tuolla on autoja, sinne kannattaa pysähtyä”, Raimo tietää.

Lue koko juttu keskiviikkona ilmestyvästä Alueviestistä. 

Yksi vastaus artikkeliin “Vuoden 2017 Taukopaikka on Huittisten Härkäpakari”