Adressin kerääminen kannatti – Posti palauttaa Heinoon kirjepostilaatikon

Sastamalan Heinoon kyläläiset saavat kirjepostilaatikkonsa takaisin ainakin toistaiseksi. Posti päätti palauttaa laatikon kylällä asuvan Marita Viitasen keräämän adressin perusteella. Adressin allekirjoitti 57 ihmistä, ja se toimitettiin Postille helmikuussa.

Viitasen mukaan päätös kirjepostilaatikon palauttamisesta on ehdollinen ja Posti tulee seuraamaan lähtevien kirjeiden määrää tarkasti.

”Kirjeitä pitäisi lähteä noin 20 päivässä”, hän toteaa.

Posti palauttaa laatikon ennen kesää.

Laatikko poistettiin joulukuussa. Postin Satakunnan ja Länsi-Pirkanmaan jakelupäällikkö Jari Kannisto kertoi tuolloin Alueviestille, että laatikkoon tiputettiin kirjeitä 4,8 per päivä. Postin näkökulmasta määrä oli liian vähäinen.

Poimintoja

  • Kirje

    Kirje taitaa olla jo kohta historiaa, hyvä tietysti vaalia perinteitä!

  • Nimetön

    Nyt vain kylällä listan tekoon kuka minäkin päivänä laittaa kirjeen toisilleen että 20 täyttyy, Hullun hommaa postilta.

  • Nimetön

    Hieno juttu. Olkaa ylpeitä itsestänne,näin pitää toimia että palvelut säilyy!!

  • piski

    NO MIKÄ VAIVA ON TYHJENTÄÄ POSTILAATIKKOO MENEEHÄN SIITÄ POSTIN JAKAJA JOKAPÄIVÄ OHITSE VAI ONKO NIIN ETTÄ POSTINJAKAJA EI SAA TYHJENTÄÄ LAATIKKOA VAAN TÄYTYY VIRKAMIEHEN SE TEHDÄ. ETTEI TAAS NUOLTAS JONKUN P—–Ä ONHAN TIMO S:LLA SIELLÄ MÖKKI. MUTTA HYVÄ ETTÄ PALAUTETTIIN LAATIKKO HEINOOSEEN VANHUKSIA AJATELLEN KUN KAIKKI PALVELUT LOPPUU PANKIT YM… KAIKKI TARS HOITAA SILLÄ” ÄLYPUHELIMELLA”

  • Nimetön

    Aivan kummalliselta tuntuu, että JOS POSTI KERRAN AJA REITIN JA LAATIKOT, MIKSEI lähtevän postin laatikon tyhjennys onnistu samalla vaivalla/polttoaineella!!! Posti potkii itseään persuksille. Miksi edes painaa uusia, hienoja postimerkkejä, jos ei kirjepostin lähettämistä tueta? Miksi sitten valmistaa kirjekuoria jossain?! Miksi mainostaa joulua/ystävänpäivää/pääsiäistä/äitienpäivää/valmistujaisia/isänpäivää/JA KAIKKIA MUITA.
    Kirje/kortti ei paina kuin murto-osan siitä, mitä mainosnippu, jotka kyllä jaetaan joka luukkuun vaikka väkisin.

    • Nimetön

      Hyvä kirjoittaja, olen kanssasi samaa mieltä siitä, että kirjeiden ja korttien lähettämistä pitäisi edelleenkin tukea ja kansalaisten sitä harrastaa. On kyllä hienoa saada kaunis kortti ystävältä tai kirje, mutta niitä harvemmin enää saa. Kirjeestä jää myös jälki, jonka voi säilyttää jälkipolville, mutta näistä nykyajan viesteistä ei mitään jälkeä jää.

  • mainosnippu

    Millä siittä mainosnipusta pääsisi eroon, en todellakaan tarvitse sitä. Valtava määrä vuodessa turhaa paperia kuljetetaan edes takaisin.

    • Nimetön

      07:06, laitat postilaatikon kannen päälle yksinkertaisesti lapun, EI MAINOKSIA! Sillä siitä pääsee.

Kommentointi ei ole käytössä.