Eveliinan Talo on sisustajan valtakunta

Eveliinan Talo on saanut nimensä yrittäjä Ulla-Maija Ojalahden toisen nimen mukaan.

Kuoseissa peikonlehtiä ja flamingoja, materiaaleissa maanläheistä puuta, listaa viime viikolla Sastamalan Vammalaan sisustusliike Eveliinan Talon avannut yrittäjä Ulla-Maija Ojalahti kesän sisustusilmettä.

Eveliinan Talo on toiminut jo 8 vuoden ajan menestyksekkäästi Nokialla. Toisen liikkeen avaaminen Vammalaan on pitkän harkinnan tulos, mutta itse myymälän avaaminen sujui nopeammin kuin yrittäjä uskalsi edes toivoa.

Eveliinan Talon avaamista Vammalaan puolsi muutamakin seikka.

”Tampere ei ole liian lähellä. Sastamalasta ei välttämättä lähdetä joka ostoksen perässä isompaan kaupunkiin, vaan tykätään, että palvelut ovat käden ulottuvilla. Lisäksi Nokian liikkeessä on käynyt koko ajan asiakkaita täältä”, Ojalahti perustelee.

Tärkein seikka on kuitenkin se, että yrittäjä on viehtynyt Vammalan ilmapiiriin. Innostuksen synnytti puoliso, joka kävi perheen lasten kanssa tilaamassa passeja Vammalan poliisiasemalta.

”Hän soitti minulle innoissaan ja sanoi, että tässä kaupungissa on potkua. Olen itsekin ihan ihastunut. Lauantaina oli mahtava tulla töihin, kun tori kuhisi elämää. Sellainen puuttuu Nokialta kokonaan.”

Ojalahden mukaan Eveliinan Talo on monipuolinen sisustus- ja lahjatavaraliike. Valikoimissa on niin tekstiilejä, astioita ja valaisimia kuin mausteitakin. Tilauksesta liikkeen kautta on mahdollista hankkia huonekaluja.

Lue koko juttu keskiviikkona ilmestyneestä Alueviestistä.

Kommentointi ei ole käytössä.