Voiko kesäpäivää täydellisemmin viettää?

Satakunnan keskussairaalan Lasten- ja naistentalon soutuporukka kiitti karhiniemeläisiä kahvituksesta iloisin ilmein ja raikuvin huudoin.

“Voiko kesäpäivää täydellisemmin viettää”, pohtivat porilaiset Elisa Vallinen ja Suvi Koskenvaara hörppiessään kahvia Satakunnan Kansansoutujen taukopaikalla Huittisten Karhiniemellä.
Vallinen ja Koskenvaara starttasivat soutuihin perjantaina Sastamalan Vammalasta, molemmat elämänsä ensimmäistä kertaa.
“Tämä on tällainen työporukan juttu. Viime vuonna kätilöt kävivät soutamassa ja saivat meidätkin innostumaan ajatuksesta”, Satakunnan keskussairaalan lasten ja naisten talossa työskentelevä kaksikko kertoo.

Perjantaipäivän ajan Suomen kesä näytti parastaan. Aurinko paistoi täydeltä terältä ja helle helli soutajia.
“Tämä on ollut aivan upea päivä, muuta ei osaa sanoa. Mahtavaa, kun näkee nämä Kokemäenjoen upeat maisemat ihan eri perspektiivistä kuin koskaan aiemmin”, Vallinen huokaa.
Lasten ja naisten talon porukan osalta soudut jäävät yhden päivän kokemukseksi, sillä kätilöt kaappaavat kirkkoveneen käyttöönsä huomenna aamulla.
“Ensi vuonna pitää varata kaksi venettä, sillä tässä on nyt sellainen olo, että matka jää ihan kesken. Niin hienolta tapahtumalta tämä on tuntunut, että varmasti lähdemme matkaan myös vuoden päästä”, naiset lupaavat.

 

Pitkään eivät Lasten- ja naistentalon naiset ehtineet Karhiniemen rannassa aikaa kuluttaa. “Äkkiä takaisin jatkamaan matkaa”, porukassa intoiltiin.
Venekunnat huokuivat hyväntuulista ja rentoa menoa.
Karhiniemen taukopaikalla kävi perjantaina iltapäivällä melkoinen kuhina.
  • avatar Nimetön

    Saadaanhan lisää kuvia?! Onko toimittajat lomalla? Pyytäkää vaikka mukanaolleilta niin päästään näkemään tunnelmaa!

Kommentointi ei ole käytössä.