Rautaveden Liikenteeltä uusi vuoro Sastamalasta Huittisiin

Rautaveden Liikenteen bussi.

Sastamalan ja Huittisten välillä aloittaa torstaina 9. elokuuta uusi, nopealla aikataululla liikennöivä bussivuoro. Rautaveden Liikenne Oy:n hoitama koulupäivinä ajettava vuoro parantaa liikkumismahdollisuuksia, sillä Huittisissa suora vaihtoyhteys on peräti kahdeksaan muuhun bussivuoroon.

Uusi vuoro lähtee Sastamalan linja-autoasemalta linja-autoasemalta klo 14.05. Kiikan tienhaarassa ollaan 14.20 ja Keikyän tienhaarassa 14.25. Huittisiin saavutaan klo 14.40. Nopeudestaan huolimatta vuoro ottaa matkustajia kyytiin kaikilta matkan varren pysäkeiltä.

Sastamalasta saapuvalla vuorolla on Huittisissa yhteys busseihin, jotka lähtevät Huhtamon, Lauhan/Raijalan, Palojoen, Punkalaitumen, Rekikosken/Suontaustan ja Vampulan suuntiin.

Vuorossa kelpaavat kaikki Matkahuollon liput. Kertamaksujen osalta Rautaveden Liikenne soveltaa ensimmäistä kertaa uudenlaista hinnoittelua: yhden matkan käteishinta on matkan pituudesta riippumatta 4 euroa.

Rautaveden Liikenne hoitaa reitti- ja ostoliikennettä Pirkanmaalla ja Satakunnassa seitsemän eri kunnan alueella. Tämän lisäksi yritys palvelee myös tilausliikenteessä.

 • avatar Nopeaa on juu

  Minulle jäi epätietoisuus bussin reitistä, mitä tietä se kulkee. Ai niin, aikataulusta päätellen 12-tietä, ei siis Kiikan ja Keikyän keskustan läpi, että se siitä …

 • avatar Nimetön

  ei siis asutuskeskusten läpi, vaan 12 tielle on matkattava siis, vaikka ei Keikyässä olekaan pyörätietä, turvallisuus on kokonaan unohdettu osassa Sastamalaa

 • avatar Nimetön

  Miksi Vammalan keskustasta ei mikään bussi aja klo 14 suoraan Kiikan keskustaan?

  • avatar Nimetön

   Koska asiakkaita ei ole edes kattamaan kulut, saati sitten mitään muuta.

 • avatar Kaupungin Valo

  Muuttakaa jo vähitellen pois sieltä kyliltä, jonne ei pääse kuin traktorilla.

  Kun asutte valtatien tuntumassa noin yleensä, kyllä pääsette liikkumaan paikasta toiseen. Tai muuttakaa kaupunkien keskustoihin. EI tarvitse koko elämää märistä ja voivotella julkisten palveluiden ulottumattomuudesta.

  Siis: jos olet kivulias ja kestosairastaja, muuta sairaalan viereen. Jos olet autoton ja avuton, muuta kerrostaloon kaupungin ytimeen. Liikkuminen helpottuu ja taloyhtiön huoltotiimi hoitaa putket, patterit ja pihat ynnä muut.

  Jos olet koulutettu ja fiksu sekä onnistut saamaan ikiviran kunnalta ja omistat maasturin, voit asua maalla palveluiden ulottumattomissa. Muuten et. Paitsi jos olet maajussi. He pärjäävät kyllä missä jorpakossa tahansa tukiaisten turvin

  Onko tämä niin helvetin vaikeaa ymmärtää?

 • avatar Nimetön

  Karua faktaa kaupungin valolta. Sivummalla asuvat kommentoivat kaikkeen negatiivisesti. Totta kai palvelut lopetetaan paikkakunnilta jossa ei ole käyttäjiä. Eikä tuon bussinkaan ole kannattavaa kierrellä pitkin Kiikkaa, jos sieltä tulee mummo kerran kuussa kyytiin.

Kommentointi ei ole käytössä.