Heikki Ketonen on Huittisten Hullu Mies

Hulluksi Mieheksi valittu Heikki Ketonen on ollut mukana muun muassa urheilutalo Huhkolinnan perustamisessa. Kuva Laura Haavisto

 

Huittisten vuoden 2018 Hulluksi Mieheksi on valittu Heikki Ketonen. Valinnan teki sivistyslautakunta. Hullu Mies julkistettiin tänään Tuulikki-Vampulan lentokentällä järjestetyssä yhteislauluillassa.
Huittisten Hullun Miehen tulee olla joko huittislainen tai muuten tavalla tai toisella Huittisten hyväksi toimitut henkilö, joka on tehnyt Huittista ja huittislaisuutta myönteisessä mielessä tunnetuksi.
Sivistyslautakunta perusteli valintaa muun muassa Ketosen syntyperäisellä huittislaisuudella sekä koko aikuisiän paikkakunnalla jatkuneella työuralla.
“Heikki on ollut mukana monessa huittislaisessa seura- ja yhdistysmenossa, aina valmiina tarttumaan toimeen ja talkootyöhön”, lautakunnan perusteluissa todetaan.
Ketonen oli mukana perustamassa ja toteuttamassa Urheilutalo Huhkolinnan Kannatus Oy:tä toimien myös yhtiön ensimmäisessä hallituksessa.
Ketonen on ollut aktiivisesti mukana myös ay-toiminnassa, paikallisen elintarviketyöläisten ammattijaoston perustajajäsenenä ja ensimmäisenä puheenjohtajana.
Lisäksi Ketonen on tehnyt paljon talkootyötä nuorison hyväksi.
Ketosen on sanottu olevan huittislaisen lentopallon “työmyyrä” ja Lauttakylän Pyryn lentopallon “sielu”.
Jo 60-luvulla Ketonen järjesti kylien välisiä lentopalloturnauksia. Vuodesta 1968 Ketonen on toiminut Pyryn johtokunnassa erilaisissa tehtävissä. Tällä hetkellä hän toimii yhdistyksen taloudenhoitajana.
Heikki Ketonen on pitkäaikainen kaupunginvaltuuston jäsen. Valtuustovuosia Ketoselle kertyi peräti 41. Ensin Ketonen toimi varavaltuutettuna kunnanvaltuustossa ja myöhemmin varsinaisena valtuutettuna kauppalan- ja kaupunginvaltuustoissa. Ketonen toimi pitkään nuoriso- ja liikuntalautakunnan jäsenenä ja puheenjohtajana.
 
  • avatar Nimetön

    Yhdysvaltojen Hullu Mies presidentti Trumpetti, olisi pitänyt laittaa tähän luotaimeen joka lähti tutkiin aurinkoa lähemmin. Reissu kestää kai jotain seitsemän vuotta.

Kommentointi ei ole käytössä.