Autoilija töytäisi alaikäistä pyöräilijää Kiikassa – poliisi kaipaa havaintoja

Sastamalan poliisille ilmoitettiin maanantaina, että alaikäinen pyöräilijä joutui sunnuntaina 7. lokakuuta kello 20.45 aikaan henkilöauton töytäisemäksi Kiikassa. Törmäys sattui Horilantien ja Äetsäntien risteyksessä.

Pyöräilijä oli ylittämässä Äetsäntietä suojatietä pitkin, kun autoilija oli törmännyt hänen takapyöräänsä. Töytäisyn johdosta pyöräilijä oli kaatunut ja loukannut jalkansa. Autolija oli tiettävästi pysähtynyt, mutta poistunut välittömästi paikalta.

Sastamalan poliisi kaipaa havaintoja tapahtumasta sekä onnettomuuteen osallisesta pienehköstä punaisesta autosta p. 0295 415 027 tai sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi

Juttua on muokattu 9.10. klo 14.50 tapahtumapaikan osalta. Törmäys sattui Äetsäntiellä, ei Pohjanmaantiellä.

 • avatar Tarkennusta

  Missähän törmäsi, nuo tiet ei kyllä oo ihan lähekkäin? Toivottavasti löytyy auto ja kuski.

 • avatar Nimetön

  Autoilija olisi selvinnyt pahimmillaan pienellä sakolla varomattomuudesta, kun väistämisvelvollinen pyöräilijä aiheutti kolarin. Nyt tulee isompi rangaistus liikennepaosta. Lasten liikennekäyttäytyminen on arvaamatonta, eivätkä he osaa sääntöjä. Vanhemmat voisivat opetella itse säännöt, ja käydä ne sitten lasten kanssa läpi. Turvallisinta olisi opettaa, että lapsi väistää aina autoilijaa.

  • avatar Nimetön

   Suojatie on jalankulkijoita varten myös lapsien! Pitäis aina lykätä pyörä yli suojatien, ja autoilijan pitäis hiljentää vauhtia suojatietä lähestyessä! Mikä raukka oli tämä autoilija!! Joka jätti loukkaantuneen tielle, toivottavasti jää kiinni!!

  • avatar Puskamörkö69

   Ei lapsi ollut tähän se syypää vaan se huumehörhö. Chillaa bro!!!

   • avatar Nimetön

    Suojatiellä ajava pyöräilijä on väistämisvelvollinen, ellei autoilija käänny risteyksessä hänen eteensä, tai autoilijalla ole kärkikolmiota. Chillaa sissy vaan hörhöjesi kanssa.

Kommentointi ei ole käytössä.