Koululentiskampanjassa ennätysmäärä lapsia – Sastamalasta mukana seitsemän koulua

Kuvituskuva.

Jokasyksyiseen Koululentiskampanjaan osallistuu tänä vuonna ennätysmäärä kouluja ja lapsia. Kampanjaan on ilmoittautunut peräti 559 koulua ja osallistuvia lapsia on noin 130 000.

Sastamalasta mukana on seitsemän alakoulua: Häijään koulu, Marttilan koulu, Muistolan koulu, Pehulan koulu, Stormin koulu, Toukolan koulu sekä Tyrväänkylän koulu.

Koululentiskampanjan toteuttaa Lentopalloliitto. Kampanjaviikon 29.10. – 2.11. aikana kouluille tarjotaan valmista materiaalia ja välineitä lentopallon pelaamiseen.

Koululentiskampanjalla pyritään innostamaan oppilaita lentopallon pariin sekä ideoimaan opettajien avuksi helposti toteutettavia ja hauskoja tuntimalleja.

Viikon ajan liikuntatunneilla teemana on lentopallo; pallotemput, temppuradat ja helpot pelisovellukset ja vaikkapa lentisturnaus hauskan viikon päätteeksi.

Yhteistyössä LähiTapiolan kanssa Lentopalloliitto lähettää jokaiselle kampanjaan ilmoittautuneelle koululle yhden Mikasa SKV5 -lentopallon.

Lentopalloliitto ja kymmenien paikkakuntien lentisseurat ovat jo vuosia tehneet yhteistyötä koulujen kanssa lajin ja lentistuntien kehittämiseksi koululiikunnassa.

Kommentointi ei ole käytössä.