Kiviniitylle mainetta ja kunniaa Kauppiaspäivillä

Kiviniityn väki palkittiin Vuoden työkalumyyjänä. Kuva: Petri Mast Photography.

Kiviniityn Auto & Maatalouskonehuolto Oy Huittinen palkittiin Vuoden työkalumyyjän tittelillä IKH:n Kauppiaspäivillä Helsingissä.

Työkalujen ja varaosien maahantuontia sekä tukkumyyntiä harjoittava Isojoen Konehalli Oy (IKH) järjestää vuosittain ketjun jälleenmyyjille kauppiaskokouksen, jossa muun muassa palkitaan vuoden menestyksekkäimmät liikkeet. Tänä vuonna kokous järjestettiin
2.-3. marraskuuta.

Työkalumyyjän palkinto myönnetään työkaluverkoston liikkeelle, jolla suhteellinen myynti alueensa pientalouksiin nähden on ketjun paras. Kiviniityn Auto & Maatalouskonehuolto Oy Huittinen palkittiin parhaana liikkeenä yli 11 801 pientalouksien luokassa. IKH:n Työkalut -ketjun liikkeitä on Suomessa jo yli 100.

Isojoen Konehalli Oy tuo maahan työkaluja, koneita, traktorin varaosia ja tarvikkeita, hydrauliikkaa, suojaimia, työvaatteita, kiinnikkeitä, maatalousrenkaita ja akkuja yli 30 eri maasta.

Myynti tapahtuu Suomen markkinoille jälleenmyyjäverkostojen kautta sekä voimakkaasti kasvaville vientimarkkinoille. Vientimaita on yli 20.

21 vastausta artikkeliin “Kiviniitylle mainetta ja kunniaa Kauppiaspäivillä”

  • Nimetön

   tiskintakana ”ihminen”jonka kanssa ei vaan voi tulla toimeen

   • Vakiasiakas

    Tiskin eteen onneksi tulee harvoin ”haastavia asiakkaita”. Pojat kyllä löytää osat seuraavaksi päiväksi, jos osaat kertoa mitä tarvitset. Tuo kommetti ”ihminen” jonka kanssa ei voi tulla toimeen. Minä ainakin menen kauppaan kun tarvitsen jotain ja osaan kertoa mitä tarvitsen. En mene sinne ihmettelemään kuten edellinen kommentoija tekee. Osta ensi kerralla peili. Pojat kyllä myy.

  • köyhät kyykkyyn

   Köyhälle kaikki on….lähde Tampereelta hakemaan ja”säästä”vitonen tai kymppi…..aika ja polttoaine…nehän ei maksa silloin mitään kun tyrvääläinen kateus nostaa päätään.

 1. Nimetön

  Mainetta niillä oli jo ennestäänkin, kunniaa hiukan vähemmän.

 2. Nimetön

  no ei se kyllä hyvältä tunnu, kun myyjiä on, ja menee esittämään asiaansa, ”ei kuulu mulle, mee kysymään tolta toiselta”

 3. Nimetön

  Aina olen saanut Kiviniityllä hyvää asiakaspalvelua. Kiitos siitä!

 4. Nimetön

  Itsellä hieman megatiivisen suuntaisia kokemuksia Sastamalan varaosatiskiltä, muilta osastoilta hyvää palaitetta. Erityisen hyvää palvelua tuli Robertilta, myyjä paikallansa.

  • Nimetön

   Samat kokemukset. Varaosatiskillä ei ollut pitkään aikaan ketään, ja aikojen perästä takahuoneesta löntysteli kaveri puhumatta mitään. Esitin asiani ja mykkä hapannaama lähti löntystämään hyllyille, tuijotti hetken tyhjyyteen, tuli takaisin ja sanoi ei ole. Tuli mieleen Speden rautakauppasketsit. Pahinta on osien markkinahintoja tuntemattomien huijaus ylihinnoilla. Muualla myymälässä palvelu pelaa.

   • Nimetön

    Myyjä laski polttimoita ( inventaario) kun menin tiskille. Mulkas päin ja sano että menee hetki… Sanoin että laske rauhassa, ja ajoin motonettiin.

 5. Nimetön

  Naisihmisenä olen saanut Kiviniityltä äärettömän hyvää palvelua. En ymmärrä näitä mollaajia. Robert on yksi parhaimmista,ja naisihminen palvelutiskillä. Kiitos.

 6. Entinen työntekijä

  Hyvä firma. Kovalla duunilla ansainnut paikkansa ja menestyksen. Juha-Pekka on hyvä työnantaja ja erittäin reilu kaveri… Onnittelut saavutuksesta!