Sastamalan kirkkoherraksi kolme hakijaa – Punkalaitumen ja Kokemäen kirkkoherrat pyrkivät Euraan

Tyrvään kirkko.

Sastamalan seurakunnan kirkkoherraksi on kolme hakijaa. Seurakuntalaiset pääsevät äänestämään alkusyksystä.

Virkaa tavoittelevat maavoimien kenttärovasti Vesa Aurén, Martinus-säätiön toiminnanjohtaja Mika Nokelainen ja Sastamalan seurakunnan kappalainen Jouni Pihlajamaa. Ennen Sastamalan seurakunnan aloittamista Jouni Pihlajamaa oli Kiikan seurakunnan kirkkoherra.

Tuomiokapituli haastattelee hakijat ja asettaa heidät vaalisijoille. Hakuaika päättyi kiirastorstaina.

Sastamalan seurakunnan kirkkoherran virkaa hoitaa tällä hetkellä Ulla Ruusukallio.

Euran seurakunnan kirkkoherran virkaa hakevat muiden muassa Punkalaitumen seurakunnan kirkkoherra Irina Kaukinen ja Kokemäen seurakunnan kirkkoherra Hannu Tomperi. Hakijoiden joukossa on myös Nakkilan seurakunnan kirkkoherra Markku Järviö, joka toimi pitkään Keikyän seurakunnan kirkkoherrana. Euran seurakunnan kirkkoherraksi on yhteensä kuusi hakijaa.

Jätä kommentti