Satojen yksityisteiden kunnossapitoon haettiin avustusta Sastamalassa

Yksityisteiden kunnossapitoavustukset ovat Sastamalassa jaossa. Hakemuksia tuli määräaikaan mennessä 377.

Avustusta hakeneiden yksityisteiden kunnossapitomenot ovat yhteensä lähes 842 700 euroa. Niiden kokonaispituus on 816 kilometriä.

Kaupunki on jakamassa yksityisteille kunnossapitoavustuksia reilut 395 000 euroa.

  • Nimetön

    Eli maaseutu saa yhtäpaljon tukea pelkästään yksityisteihin mitä maksavat tuloveroja. Tähän päälle sitten vielä maataloustuet ja monet muut avustukset. Taitaa maaseutu saada eniten avustuksia suhteessa väestömäärään.

    • Nimetön

      Maaseudulla tehdään kaupunkilaistenkin ruokaa. Suurin osa tuottajista elää köyhyydessä. Kaupat vetävät välistä. Investoida tulee kovasti, jotta selviää byrokratiasta.
      Kuinka moni kaupunkilainen hoitaa ja maksaa tiensä, jota myös muut kulkevat? Yksityisteitä on Suomessa suurin osa. Maaseutu maksaa elinkeinotoiminnan kuljetuksetkin.

      • Nimetön

        Eniten pitää olla huolissaan pienten lypsykarjatilojen tulevaisuudesta. Sinne pitäisi tukia kohdentaa. Ja lehmät kuuluvat luonnostaankin Suomalaiseen maalaismaisemaan. Kyllä lypsykarja on elämän perusta ja pinemmillekkin yksiköille täytyy taata olemassaolo. Ei pelkkiä mammutti maatiloja.

  • Nimetön

    Kaupunkilaiset ne ajeleekin täysin ilmaisilla teillä minkä muut ovat maksaneet ja kunnossapitävät. Ja monet vielä asuvatkin muiden kustannuksella…

  • Maaseudun veronmaksaja

    Pientä vastinetta kiinteistöverolle. Ei mitään muuta!!

    • marita Viitanen

      Maaseudun haja-asutusalueella asuva voi joutua maksamaan useamman kuin yhden tiestön kuluja. Näin on ainakin meikäläisen kohdalla. Viime vuonna maksoin yhteensä 400 euroa. Totta on että maksut rasittavat pientä eläkeläistä, joten avustus on paikallaan, kun on koko elämänsä veroja maksanut olisi se mukavaa joskus päästä vähän vähemmälläkin.

  • Nimetön

    Kokoomus haluaa siirtää verotuksen kulutukseen ilmaston takia. Eli eläkeläispariskunta kun huristelee kesämökille, niin joutuvat viskaan 10 euroo johonkin, mihin mahtaa mennä.

Kommentointi ei ole käytössä.