Maisemakylästä myytiin heti kättelyssä neljä tonttia – kaikki varaajat paikkakuntalaisia

Kuvankaappaus Mouhijärven Maisemakylien esittelyvideolta.

Häijään Tiisalan alueen neljästä Maisemakylästä ensimmäisen tontit tulivat varattaviksi viime perjantaina. Heti kättelyssä, perjantaina, varattiin kolme omakotitalon tonttia ja yksi rivitalotontti. Tontteja tällä alueella on kaikkiaan viisitoista.

Omakotitalojen tontit ovat kooltaan 1 100 – 1 500 neliömetriä. Tonttien hinta on 15 000 euroa. Rivitalotontin pinta-ala on 3 400 neliömetriä ja hinta 12 euroa neliöltä. Varaukset ovat voimassa vuoden. Kaikki varaajat ovat paikkakuntalaisia.

Sastamalan kaupungingeodeetti Arto Vuorijärven mukaan tonteille pääsee rakentamaan ensi syksynä.

”Alueen kunnallistekniikan rakentaminen on hyvässä vauhdissa. Ensimmäiset pääsevät halutessaan rakentamaan jo syksyllä.”

  • Nimetön

    Al taee katastrofi velloo demareissa. Mies uhkailee israelin pääministeri benjamin netanjahua. Jerusalem post kirjoittaa : al taee on antisemitisti.kauas on demarittulleet siitä kun entinen puheenjohtaja ja pääministeri ka fagerholm oli israelin ystävä. Koska ilmari on demarij a tyrväätä edustaa eduskunnassa olisi hyvä äänestäjienkin tietää mitkä ovat ilmarin ajatukset tästä asiasta. Voiko suomen eduskunnassa istua julki antisemitisti ja vielä demarien ryhmässä joka on viime aikoina ilmoittanut olevansa puhdasotsaisista puhdasotsaisin?

    • Nimetön

      Onko Antti Rinne ostanut tontin Mouhijärveltä, vai miten horinasi liittyy uutiseen? Luulin, että Arto Satonen omistaa kaiken kaavoitettavan raakamaan. Olisiko tässä käynyt erehdys, että joku muukin on päässyt tekemään tilin maakaupoilla ohi sisäpiirisopimusten?

  • Nimetön

    Alueviestin toimitus voisi jättää julkaisematta muutaman idioottin viestin

  • Nimetön

    Katso a studio. Siellä islamisti vedattää dhimmejä. Islamin edistämiseksi saa valehdella valkoisille niin paljon kuin haluaa. Tutkikaa asioita jotta ymmärrätte.

  • Nimetön

    Al Taee omistaa ne paikkakuntalaiset jotka ostivat tontin eli kaikki mitkä myydään.

  • Nimetön

    Al Taeelle ei kukaan enää uskalla myydä yhtään mitään, koska hän meni sohaisemaan väärää muurahaispesää. Pitäisi se kansainvälisissä töissä olleella miehellä olla tiedossa, että yksi ihmisryhmä on kaikenlaisen arvostelun yläpuolella. Monissa maissahan on omat lakinsa tätä varten.

    • Nimetön

      Tämä kyseinen SDP:n kansanedustaja itse tunnusti a-studiossa, että valehteli tekemisistään.
      Sinällään ei yllätä, kun pikku valheenpoikasen päästi Sanna Marinkin talvella Sammakko-Antin sairausloman syistä ja muista yksityiskohdista.
      Vihervasureille tuo näyttää olevan ihan normaalia asioiden hoitoa. Valhe päivässä pitää mielen virkeänä?

  • Nimetön

    Huomenna kuullaan taas vappupuheita. Jään mielenkiinnolla odottamaan kun sdp ja antti rinne irtisanoutuvat sdp n kansanedustaja hussein al taeen rasistisista , homovastaisista ja antisemitistisistä lausunnoista ja erottavat ko edustajan. Odotan demareilta ryhdikästä toimintaa tässä asiassa. Kyllä arvo pohja on pidettävä kunniassa. Jos näin eikäykään jostain syystä, mieleeni tulee että demareilla on kahdet säännöt käytössä. Hyvä antti todista nyt että olet rehellinen periaatteen pilatus joka arvioi kaikki tasapuolisesti samoilla mittareilla!

    • Nimetön

      Rinteen puheet on kuin Turhapurolla ja SDP muistuttaa rikollisjärjestöä .

  • Nimetön

    Hieno homma, että tontit käy kaupaksi. Tulevaisuus tarvitsee tekijät. Pois kauna ja murhe.

  • Nimetön

    Irtisanoutuuko sdp rasismista ja homovihasta? Ja mikä pahinta hän puhui vihapuhetta nettikirjoituksessa kansanryhmää kohti!

  • Nimetön

    Lisää asukkaita kylälle. Siitä on hyvä ponnistaa parempaan tulevaisuuteen.

  • Nimetön

    Häijäässä on positiivinen vire ja tekemisen meininki. Palvelut ovat kattavat ja sopivan matkan päästä Tampereelta.

Kommentointi ei ole käytössä.