Vammalassa asuu yli puolet sastamalalaisista, heistä kaksi kolmesta keskustassa

Sastamalan väestöstä noin 60 prosenttia asuu Vammalassa. Heistä kaksi kolmesta keskustan alueella.

Mouhijärven osuus asukkaista on noin 13 prosenttia. Keikyässä asuu 9 prosenttia ja Kiikassa 8 prosenttia. Suodenniemen ja Kiikoisten osuus kummankin on 5 prosenttia.

Viime vuosina suhteellista osuuttaan kaupungin asukkaista ovat kasvattaneet keskusta ja Mouhijärvi. Kiikoisten ja Karkun tilanne on pysynyt melko samalla tasolla. Kiikan, Keikyän, Suodenniemen ja muun Vammalan osuus on heikentynyt.

Kaupungin väestöstä yli neljännes oli 65 vuotta täyttäneitä vuoden 2017 lopussa.

  • avatar nikoruusuvuori

    Nii-in, mihin kannattaa panostaa!? Joko liitytään Nokia tai Huittisten nukkumalähiöksi … Kun katsoo saatavilla olevia palveluja ja niiden takana olevia yrityksiä, kaikki on suunnattu ikääntyville ja verkkosivustot ei palvele ketään (Aseman kenkä, Neon Sport) …

Kommentointi ei ole käytössä.