Kuorma-autokorjaamo Mäkelä yrityskaupoilla – Tavarankuljetusratkaisuja suunnitteleva ja valmistava Oy Karleby Limetec Ab huittislaiseen omistukseen

Kuva Kuorma-autokorjaamo Mäkelän nettisivuilta.

Kokkolalainen Oy Karleby Limetec Ab on siirtynyt 23. tammikuuta allekirjoitetun yrityskaupan myötä huittislaiseen omistukseen. Kuorma-autokorjaamo Mäkelä Oy on ostanut koko yhtiön liiketoiminnan.

Oy Karleby Limetec Ab on pitkän linjan osaaja, joka suunnittelee ja valmistaa asiakkaiden kuljetustarpeisiin räätälöidyt raskaan kaluston tavarankuljetusratkaisut, kuten päällirakenteet, perävaunut ja dollyt sekä huoltaa ja myy varaosia.

Huittislainen Kuorma-autokorjaamo Mäkelä Oy on vahvistanut määrätietoisesti toimintaansa tällä sektorilla. Aiemmin yrityskaupoilla hankitut AM Automäkinen Oy Perniössä ja Mommolan Metallipaja Huittisissa tarjoavat myös räätälöityjä ratkaisuja raskaankaluston tarpeisiin.

Yrityskaupan myötä Oy Karleby Limetec Ab:n nykyiset työntekijät jatkavat vanhoina työntekijöinä ja toiminta jatkuu nykyisellään.

Kaupan toteutumisen myötä Kuorma-autokorjaamo Mäkelän kokonaishenkilömäärä kasvaa yli 60 henkilöön.

Kasvua Pohjoismaista

Kuorma-autokorjaamo Mäkelä Oy:n toimitusjohtaja Juha-Pekka Mäkelä linjaa, että yrityskaupalla haetaan kasvua sekä Suomen että Pohjoismaiden markkinoilla. Myös Oy Karleby Limetec Ab:n vahva myynti- ja huoltoverkosto Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa tarjoaa synergiaetua kaikille yrityskaupan osapuolille.

”Yrityskaupalla haluamme edistää suomalaisen kuljetusvälineteollisuuden säilymistä ja kasvua, tarjota työtä ja lisätä vientiä. Monipuolinen tuotanto ja suunnittelu mahdollistavat sen, että voimme tarjota laajaa tuotevalikoimaa asiakkaidemme tarpeisiin”, Mäkelä toteaa.